BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA KE 27.10. KLO 18.30 – 22 / vapaa pääsy.

Lokakuun vieraana nähdään energisestä ja naisellisesta tyylistään tunnettu flamencon monitoiminainen, tanssija Anne Riikola-Sarkkila. Illan aluksi esiintyy kollektiivin edistyneet oppilaat ja illan lopuksi kaikille avoin fin de fiesta. Tervetuloa nauttimaan ruoasta, juomasta, flamencosta ja rytmistä pääsymaksuttomalle BRINDAMOS FINLANDIA -klubille!

ANNE RIIKOLA-SARKKILA – tanssi
TAIJA ROBALTA – laulu
OTSO KRUNASTA – kitara

ANNE RIIKOLA-SARKKILA
Anne Riikola-Sarkkila on opiskellut flamencoa Suomessa ja Espanjassa useiden eri flamencotaiteilijoiden johdolla jo 25 vuotta, sekä opettanut flamencotanssia pääkaupunkiseudulla vuosituhannen vaihteesta lähtien. Anne tekee yhteistyötä useiden alan suomalaisten toimijoiden kanssa tanssijana, koreografina, palmerana ja tuottajana. Viimeisimpänä tätä osaamista on nähty näyttämöteoksessa Caras del Flamenco – flamencon monet kasvot.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

BRINDAMOS FINLANDIA -klubi tarjoaa esiintymismahdollisuuksia kotimaisille flamencon ammattilaisille ja harrastajille. IImianna rohkeasti itsesi tai kaverisi esiintymään syys- ja kevätkauden klubeille: brindamos@brindamosflamenco.com

Lisätietoa klubeista, flamencon opetuksesta ja podcasteista:
www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
www.instagram.com/brindamosflamenco***

Tenho Restobar, Helsinginkatu 15
www.tenhorestobar.fi
www.instagram.com/tenhorestobar🍁Avoinna 16-23🍁

Keittiö 16-21🍕Pöytävarauksia voi tehdä @tableonlinefi tai nettisivujemme kautta. Voit myös soittaa ravintolan ollessa auki numeroon +358449713151. Saavuttehan hyvissä ajoin paikalle, jotta ruoka- ja juomatilauksiin jää riittävästi aikaa.

Tapahtuman Facebook-sivu:

https://www.facebook.com/events/1476355639408146