Vuotuisen jäsenmaksunsa maksanut saa 10-30 prosentin alennuksen kaikista yhdistyksen järjestämistä tapahtumista. Helsingin Flamencoyhdistys lähettää viikoittaisen jäsenkirjeen sähköpostitse jäsenilleen. Kirjeessä kerrotaan muun muassa tulevista flamencotapahtumista ja -kursseista.

Vuosimaksu on 30 €, kerran maksettava liittymismaksu

10 € (maksetaan ainoastaan silloin, kun liitytään Helsingin Flamencoyhdistyksen jäseneksi) ja samassa taloudessa asuvan ns. perhejäsenenmaksu 15 €.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liitytään maksamalla jäsen- ja liittymismaksu

jäseneltä 40 € ja perheenjäseneltä 25 € yhdistyksen tilille.

Saaja: Helsingin Flamencoyhdistys ry.

Tili: FI17 2065 1800 0217 07, NDEAFIHH

Viitenumero jäsenmaksulle: 1012

Ilmoita maksun jälkeen yhteystietosi (nimi, osoite ja sähköpostiosoite) jäsenrekisterinhoitajalle sähköpostitse osoitteeseen jasenrekisteri[at]flamenco.fi.

Mikäli jäsenmaksusi maksaa puolestasi joku muu, tai sinulla on pankkitiedoissa toinen nimi kuin mitä ilmoitat yhdistykselle, ilmoita asiasta jäsenrekisterinhoitajalle. Maksusuorituksen viestitieto ei näy viitenumeromaksussa.

Kannatusjäsenyys

Yhdistyksen toimintaa voi lisäksi tukea kannatusjäsenenä. Vuosimaksu on yksityishenkilöltä

60 € ja yhteisöiltä ja yrityksiltä 120 €. Kannatusjäsen voi ostaa 2 jäsenhintaista lippua yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin.

Tue toimintaamme liittymällä kannatusjäseneksi!

Jäsentietojen muutos

Mikäli jäsentietoihisi tulee muutos, ilmoita siitä välittömästi jäsenrekisterinhoitajalle. Ilmoitettavia syitä ovat nimen-, osoitteen- ja sähköpostiosoitteenmuutokset. Ilmoittaminen on tärkeää, jotta jäsenrekisteri pysyy ajan tasalla ja saat sinulle kuuluvat jäsenedut.