BRINDAMOS FINLANDIA KE 29.9. KLO 18.30 – 22


BRINDAMOS FLAMENCO –kollektiivin odotettu pääsymaksuton klubi palaa pitkältä tauolta. Syyskauden avajaisia juhlistamaan saapuu pohjoismaiden parhaisiin tanssijoihin lukeutuva tukholmalainen Souzana Volioti. Hän on opiskellut mm. Fundación Cristina Heerenissä Sevillassa. Hänet tunnetaan vuorovaikutteisesta ja musikaalisesta tanssityylistään ja hänellä onkin flamencotanssin opintojen lisäksi klassisen kitaristin tutkinto. Runsaan illan aikana esiintyvät myös lajin edistyneet kotimaiset harrastajat ja klubin päätteeksi tuttuun tapaan kaikille avoin fin de fiesta. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja flamencosta!


SOUZANA VOLIOTI (SWE) – tanssi
TAIJA ROBALTA (FIN) – laulu
OTSO KRUNASTA (FIN) – kitara

LIISA PEKONEN – tanssi
JAANA OLLILA – tanssi
SUSANNA LAHTINEN – laulu
ILONA KALLIO – palmas


SOUZANA VOLIOTI
Kreikassa syntynyt tukholmalainen Souzana Volioti on opiskellut mm. Fundación Cristina Heerenissä Sevillassa. Hänet tunnetaan musikaalisesta tanssityylistään ja hänellä on flamencotanssin opintojen lisäksi klassisen kitaristin tutkinto. Monipuolinen tanssija aloitti uransa rytmisen kilpavoimistelun, kreikkalaisen kansantanssin ja nykytanssin parissa. Ensimmäisellä Suomen-vierailullaan vuosi sitten yleisön hullaannuttanut Souzana on esiintynyt paljon myös Espanjassa.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja -opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Lisätietoa klubeista, flamencon opetuksesta ja podcasteista:
www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
www.instagram.com/brindamosflamenco

Ilmianna itsesi tai kaverisi esiintymään BRINDAMOS FINLANDIA -klubille sähköpostitse: brindamos@brindamosflamenco.com


Tenho Restobar | Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Keittiö 16-21 | Baari 16-22 | Vapaa pääsy

Suosittelemme saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin, jotta ruoka- ja juomatilauksille jää riittävästi aikaa.Tenhon tapahtumat toteutetaan rajoitetulla kapasiteetilla ja kaikkia voimassa olevia viranomaismääräyksiä noudattaen. Jääthän kotiin, mikäli sinulla on flunssan oireita.

www.tenhorestobar.fi
www.instagram.com/tenhorestobar