Tervetuloa nauttimaan iloisista kesäkursseista Katin ja Davidin johdolla!

ZAMBRA-kurssi
9.6. klo 17.30–19
10–11.6 klo 17–18.30
(85 min/päivä)
Tanssimme mehukasta ja maanläheistä zambraa jossa myös itämaisia vaikutteita. Granadan mustalaisten voima ja ”guasa” on läsnä liikemateriaalissa ja keskitymme vartalon painoon, sähäkkyyteen ja tyylilajille ominaisiin yksityiskohtiin. Teemme sekä rytmistä että vapaarytmistä zambraa ja myös Granadan tangosta. Kurssilla Davidin live-kitara ja laulu. Sopii sekatasolle (alkeisjatko-jatko-keski.)

BULERIAS-kurssi
9.6. klo 19–20.30
10–11.6. klo 18.30–20
(85 min/päivä)
Keskitymme joka päivä yhteen variaatioon; Jerezin, Utreran ja Cadizin buleriaan. Opimme millaista liikemateraalia, konseptia ja rytmiikkaa käytämme eri variaatioiden letroissa. Kivan ja hyödyllisen materiaalin lisäksi tarkoituksena on siis opettaa kuinka toimia erilaisten letrojen kohdalla eli kuinka tanssia ja käyttää materiaalia eri tilanteissa. Lisäksi monia vinkkejä ja konsepteja/liikkeitä/askeleita, joita jokaisella flamencolla pitäisi olla takataskussa yllättävien tilanteiden varalle. Kurssilla Davidin live-kitara ja laulu. Sopii sekatasolle (alkeisjatko-jatko-keski- edistyneet).

Kurssipaikkana Helsingin tanssikeskuksen flamencosali, Sturenkatu 27.
Hinta 140 €* kurssi, jos osallistut kummallekin, toisesta 40 € alennus (*). Huhtikuun loppuun mennessä ilmoittautuneille SUPERPELLIZCO ALENNUS 125 €.

Lisäinfo ja ilmoittautumiset: zingarabailaora@gmail.com tai WhatsApp 00 34 640 235 335/ Kati
http://www.xn--lazngaraflamencoydanza-zbc.com/
Sairastapauksissa maksun saa takaisin lääkärintodistusta vastaan.

Kati Vyyryläinen (La Zíngara esp.) on tehnyt töitä Sevillassa jo parinkymmenen vuoden ajan, erityisesti tablaoissa eli perinteisen flamencon parissa. Kurssit keskittyvätkin mahdollisimman ”flamencoon” tapaan tanssia, joka perustuu voimakkaan energiseen ja selkeään liikekieleen, mielenkiintoisiin yksityiskohtiin ja valmiuteen reagoida spontaanisti lauluun ja kitaraan.
Tablao -tyyli eli ”flamenco puro” opettaa tapoja kommunikoida laulajan ja kitaristin kanssa, ja perustuu perinteisen flamencon koodeihin ja kieleen. Kirjoittamattomat säännöt auttavat improvisoimamaan. Persoonallisuus ja yllätykset ovat yhtä tärkeitä kuin sääntöjen kunnioittaminen.
Kursseilla tehdään koreografiat, mutta opetetaan soveltamaan niitä muuttuviin letroihin ja musiikkiin.

Tervetuloa nautiskelemaan ja oppimaan!
Pidetään hauskaa ja hyvä meininki tunneilla!
Kaikki ilmoittautuneet pääsevät halutessaan kurssikohtaiseen WhatsApp-ryhmään, jonne lähetämme kaikkea kivaa flamencoon, kurssiin ja paloon liittyen.