Maija opettaa taas pitkän tauon jälkeen Suomessa!

Maija pitää kesäkuussa Helsingissä kaksi tiiviskurssia, jotka on molemmat suunnattu keskitasolle ja edistyneille. Huivikurssi painottuu huivinhallinnan lisäksi vartalotekniikkaan ja -ilmaisuun, tangoskurssi puolestaan musiikkiin, rytmiikkaan ja jalkatyöhön. Kurssit täydentävät toisiaan ja Maija tarjoaa molemmille kursseille osallistuville toisen kurssin puoleen hintaan!

Aika: 12.–16.6.
Mantón klo 17–18.30
Tangos con cante klo 18.30–20

Paikka: Helsingin Tanssikeskuksen flamencosali

Hinnat: 
Yksi kurssi 220€ (sis.alv)
Molemmat kurssit yhteensä 330€ (sis.alv) 
Early bird: 10% alennus ennen huhtikuun loppua ilmoittautuneille!

Kyselyt ja ilmoittautumiset info@maijalepisto.com.

Mantón
12.–16.6. klo 17–18.30
Mantón-kurssilla tehdään lyyrinen, mutta teknisesti haastava huivikoreografia nauhamusiikkiin. Kurssi sopii kaikille, joilla on ennestään kokemusta huivin käsittelystä. Tunnilla ei tehdä jalkatyötä eikä tarvita flamencokenkiä. Painopiste on huivin käsittelyn lisäksi ylävartalon käytössä: selkä, kyljet, lavat, hartiat, käsivarret, kaula, rintakehä ja katseen suuntaus saavat erityistä huomiota. Haemme liikkeeseen samanaikaista voimaa ja pehmeyttä eri lihasryhmiä aktivoimalla ja harjoittelemme koreogafian ohella myös teknisiä keinoja vartalolla ilmaisuun.

Tangos con cante
12.–16.6. klo 18.30–20
Tangostiiviskurssilla rakennetaan koreografiaa lauluun. Pääpaino on tanssin musikaalisuudessa ja lauluun tanssimisessa, tiukkaa mutta leikkisää jalkatyötä unohtamatta. Maija huomioi eri tasoiset tanssijat varioimalla koputuksia tarpeen mukaan kahdeksi versioksi. Tällä kesätiivarilla pidetään hauskaa porukalla! Laulajana vierailee Taija Robalta ja kitaristina Joonas Widenius.

“Hyvän opettajan tunnistaa siitä, että hän kohtelee oppilaitaan yksilöinä, pystyy tarjoamaan jokaiselle haasteita, luo turvallisen ilmapiirin uusien asioiden kokeilulle ja ennen kaikkea onnistuu motivoimaan oppilaansa itse ottamaan vastuuta oppimisestaan. Tämän koen toteutuneen Maijan tunneilla.” Marja Rautakorpi

www.maijalepisto.com
Facebook Event

Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa kurssin maksuun. Maksu palautetaan lääkärintodistuksella 5€ käsittelymaksua lukuunottamatta.