Tanssin talo kutsuu tutustumaan flamencoon kaikille avoimessa työpajassa
Tanssin talon Aulassa torstaina 30.3. Klo 17–18.
Tilaisuus toimii myös tanssillisena alustuksena illan esitykseen, espanjalaisen flamenco-virtuoosin Rocío Molinan teokseen Al Fondo Riela (Lo Otro del Uno).

Työpaja on ilmainen ja kaikille avoin, mutta pyydämme osallistujia ilmoittautumaan ennakkoon (linkki tapahtumasivulla).

Työpajassa tutustutaan flamencon liikekieleen ja rytmiikkaan yhdessä tanssinopettaja Marja Rautakorven ja kitaristi Juho Koskimiehen johdolla. Mukaan voi liittyä matalalla kynnyksellä eikä aikaisempaa kokemusta tanssista tarvita. Työpajassa liikutaan kevyesti, joten osallistua voi arkivaatteissa ja tukevissa kengissä. Tervetuloa tanssimaan!

Marja Rautakorpi on suomalainen uuden sukupolven flamencotanssija ja tanssinopettaja, joka tutkii uusia tapoja lähestyä flamencoa sekä kehollisesti että musiikillisesti. Hänen työnsä kiteytyy seuraaviin kolmeen teesiin: tanssija on muusikko, tanssi on vuoropuhelua ja monialainen yhteistyö on aina uusi mahdollisuus. Juho Koskimies on esiintynyt flamencokitaristina soolokeikoilla ja tanssiteoksissa. Koskimiehen musiikissa yhdistyy flamencon harmoniakieli suomalaiseen melankoliaan.

Huom. Rocío Molinan esitykset ovat loppuunmyyty.