Onko flamencolla elintilaa 2020-luvun Suomessa? Teatterimuseo ja Tanssin talo järjestävät espanjalaisen flamencotaiteilijan Rocío Molinan vierailun yhteydessä keskustelutilaisuuden, jossa pohditaan, miltä suomalainen flamenco näyttää tänään ja miten se sijoittuu suomalaisen taiteen kenttään. Tarkastelussa ovat myös flamencon suhde lajin espanjalaisiin juuriin siihen millaisia kysymyksiä taiteilijat kohtaavat, kun taidemuoto siirtyy kulttuurista toiseen.

KE 29.3.2023 klo 17–18.30
Teatterimuseon Maneesi

Vapaa pääsy

Keskustelijoina ovat tanssitaiteilija Kaari Martin, kitaristi Joonas Widenius ja tanssija Marja Rautakorpi. Keskustelua johdattelee toimittaja Liisa Vihmanen.

Keskustelu striimataan suorana Teatterimuseon YouTube-kanavalle.

Tanssin talo
Facebook Event

Maailmanluokan flamencoa nähdään Tanssin talon loppuunmyydyssä Erkko-salissa 29. ja 30. maaliskuuta. Tanssin talon kansainvälinen vierailusarja tuo Suomeen tämänhetken ylistetyimmän flamencotanssijan, espanjalaisen Rocío Molinan. Esityksissä nähdään Rocío Molinan kitaralle omistetun trilogian, Trilogía sobre la Guitarran, toinen osa Al Fondo Riela (Lo Otro del Uno). Molinan kanssa näyttämöllä taituroi kaksi erilaista kitaristia, teknisesti virtuoottinen Eduardo Trassierra sekä luonnollista intuitiota edustava Yerai Cortés.

Lisätietoa keskustelijoista Tanssin talon ja Teatterimuseon tapahtumasivuilla.