Suomenvierailun yhteydessä järjestetään kaikenikäisille soveltuva ikärajaton näytös
PE 17.3. klo 18 Kulttuuritehdas Korjaamolla. Liput näytökseen maksavat 15€.

Tämän esityksen liput ovat numeroimattomia, äänenpaine matalampi ja lasten kanssa voi halutessaan liikkua salissa vapaasti. Salin valoja ei himmennetä kokonaan. Pienimmillä osallistujilla tulee olla mukanaan vastuullinen huoltaja. Esityksen kesto on normaalia lyhyempi, n. 35 min.
Jokaisen täysihintaisen lipun tuotosta lahjoitetaan kolmasosa nuorten mielenterveystyön hyväksi

GONZALO QUINTERO
Gonzalo Quintero on tunnettu laajasta repertuaaristaan, virtuoottisesta teknisestä tasostaan sekä rikkaasta tulkinnastaan. Hänen tanssistaan välittyy flamencon tulisuus ja sielukkuus. Gonzalo on opiskellut tanssia monipuolisesti aina balettia, boleroa ja nykytanssia myöten. Hän on valmistunut tanssijaksi Sevillan konservatoriosta ja voittanut lukuisia kilpailuja niin tanssijana kuin koreografina. Tällä hetkellä Gonzalo Quintero toimii omaa nimeään kantavan compañian johtajana, tanssii Adela Campallon compañiassa sekä monissa Sevillan tablaoissa.
SILVIA REINA
Sukupolvensa lupaavimpiin laulajiin kuuluva ja lukuisia palkintoja voittanut Silvia Reina on tuttu nimi espanjan suurilla festivaaleilla sekä Espanjan televisiosta. Hän on opiskellut Fundación Cristina Heerenin maineikkaalla laululinjalla. Vahvat Jerezin ja Trianan juuret omaava Silvia Reina on tunnettu myös panoksestaan flamencon avulla tehtävään syrjäytymistä estävään hyväntekeväisyystyöhön. Tällä hetkellä hän esiintyy monissa Sevillan tabaloissa.
OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

BRINDAMOS FLAMENCO –kollektiivi juhlii kymmenettä toimintavuottaan 2023. Vakaan aseman saavuttaneet nimikkoklubit ovat vuosien varrella esitelleet monipuolisen kattauksen espanjalaisen ammattilaiskentän ajankohtaisia ja tuoreita kärkinimiä.

brindamosflamenco.com