Pääsymaksuton BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA -klubi saa kauden avajaisklubille vieraakseen ehdotonta huikeutta, kun lavalle nousee tanssija Josette Reilly.

aika klo 19.00 –22.00
paikka Ravintola Tanner, Hämeentie 11

Reilly on nähty soolotanssijana mm. Ricky Martinin One Night Only maailmankiertueella sekä Jennifer Lopezin ja Mark Anthonyn televisioidussa Q Viva the Chosen liveshowssa. Hän on tanssinut myös Joaquin Cortesin ja Cristobal Reyesin kanssa samoissa compañoissa, kuten myös lukuisissa tablaoissa Espanjassa ja Meksikossa. Tällä hetkellä hän pyörittää Tablao Flamenco klubia Malmössä.


Josette Reilly – tanssi
Otso Krunasta – kitara
Susanna Lahtinen – laulu
Nina Putkonen – laulu
Showtime 20.00

BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivi juhlii kymmenettä toimintavuottaan 2023. Vakaan aseman saavuttaneet nimikkoklubit ovat vuosien varrella esitelleet monipuolisen kattauksen ammattilaiskentän ajankohtaisia ja tuoreita kärkinimiä.

brindamosflamenco.com