PE 17.2.2023 klo 18 Kanneltalo, Helsinki

Liput 28 e / 25 e Helsingin Flamencoyhdistyksen jäsenet, työttömät, eläkeläiset, opiskelijat
Esityksessä on väliaika.

Helsingin XXIII Flamencofestivaalin kotimaisessa FLAMENCOVIDA-gaalassa lavalle nousevat suomalaiset flamencotaiteilijat ryhmineen. Luvassa rytmistä ilotulitusta ja herkkiä hetkiä, flamencon voimaa ja suuria tunteita.

Esiintyjät ovat:

Erika Alajärvi, Tove Djupsjöbacka, Laura Havu, Lotta-Maria Heiskanen, Juho Koskimies, Pekko Käppi, Katja Lundén, Tony de María, Kaari Martin, Roni Martin, Anna Murtola, Ricardo Padilla, Anna Palmio, Marja Rautakorpi, Anne Riikola-Sarkkila, Taija Robalta, Elina Robinson, Ali Saad, Mika Seppänen, Milena Urmas, Tuukka Vainiola, Joonas Widenius

Liput: https://www.lippu.fi/artist/helsingin-flamencoyhdistys/flamenco-vida-gaala-3296409/