Hotel AX, Välimerenkatu 18. Ke 23.11 klo 20. Esityksessä on väliaika.

Suomalaisen flamencon kärkikaartiin kuuluva kokoonpano esittää perinteistä flamencoa, niin musiikki- kuin tanssinumeroitakin. Luvassa on herkkiä hetkiä ja rytmistä ilotulitusta, flamencon tunteen paloa, riemua ja syvyyttä!

Katja Lundén – tanssi

Vuoden Taiteilijapalkinnon 2022 saanut Katja Lundén on yksi pohjoismaisen flamencon kärkinimistä, joka on 25-vuotisen uransa aikana työskennellyt lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten artistien kanssa. Katja Lundén Company on eri taiteenalojen huippuosaajista koottu kokoonpano, joka on tullut tunnetuksi rajojarikkovista monitaideteoksistaan kuten Ihoni on pehmeä, Muiston jälki, Universo, Flamencosauna, Edvard Munch – Elämän tanssi ja Norsun Elämää – La Vida de Una Elefante. Katjan ryhmän tyyli on uniikki sekoitus flamencoa ja nykytanssia, musiikkia sekä teatteria. Teokset ovat arvostelu- ja yleisömenestyksiä ja ovat kiertäneet menestyksekkäästi esim. kansainvälisillä tanssi – ja musiikkifestivaaleilla.

Taija Robalta – Laulu

Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja -opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa maestra Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

Otso Krunasta – Kitara

Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Hanki liput Tiketin kautta tai ovelta ja tule nauttimaan parhaassa seurassa!

Liput: https://www.tiketti.fi/ax-club-rhythms-of-flamenco-hotel-ax-helsinki-lippuja/85507

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/521241036217753/?ref=newsfeed

Kuva: Kotonani & Ukulele