Ke 16.11. klo 19-22 Ravintola Tanner, Hämeentie 11. Vapaa pääsy.

Pääsymaksuttoman BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIAN -klubille keskiviikkona 16.11. saapuu pohjoismaiden parhaisiin tanssijoihin lukeutuva tukholmalainen Souzana Volioti. Hän on opiskellut mm. Fundación Cristina Heerenissä Sevillassa. Hänet tunnetaan vuorovaikutteisesta ja musikaalisesta tanssityylistään ja hänellä onkin flamencotanssin opintojen lisäksi klassisen kitaristin tutkinto.
Pöytä kannattaa varata jo nyt, sillä edellisen kerran Ravintola Tannerissa viime toukokuussa vieraillut Souzana veti tuvan täyteen.
Illan aikana esiintyvät myös lajin edistyneet kotimaiset harrastajat ja klubin päätteeksi tuttuun tapaan kaikille avoin fin de fiesta. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja flamencosta!


SOUZANA VOLIOTI – tanssi
TAIJA ROBALTA – laulu
OTSO KRUNASTA – kitara
+ kotimaiset harrastajat

SOUZANA VOLIOTI
Kreikassa syntynyt tukholmalainen Souzana Volioti on opiskellut mm. Fundación Cristina Heerenissä Sevillassa. Hänet tunnetaan musikaalisesta tanssityylistään ja hänellä on flamencotanssin opintojen lisäksi klassisen kitaristin tutkinto. Monipuolinen tanssija aloitti uransa rytmisen kilpavoimistelun, kreikkalaisen kansantanssin ja nykytanssin parissa. Ensimmäisellä Suomen-vierailullaan vuosi sitten yleisön hullaannuttanut Souzana on esiintynyt paljon myös Espanjassa.
TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.
OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Facebook-tapahtuma

Kaikille avoin artistihaku tuleville klubeille on nyt käynnissä. Ilmianna itsesi tai kaverisi esiintymään BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA -klubille sähköpostitse: brindamos@brindamosflamenco.com
http://www.brindamosflamenco.com
@BRINDAMOSFLAMENCO

Keittiö 16-21
Baari 16-23
Ravintola Tanner
Hämeentie 11
00530 Helsinki
Pöytävaraukset:
https://ravintolatanner.fi