Flamencolaulun alkeet -tiiviskurssi
Maailman musiikin keskus / Global Music Center, Hämeentie 34 D, Helsinki
La 26.11. klo 13-15
Su 27.11. klo 13-15

Viikonloppukurssin aikana tutustutaan ilmaisuvoimaisen espanjalaisen flamencomusiikin maailmaan sekä laulamisen että monipuolisen flamencorytmiikan ja taputusten eli palmasten kautta sekä opitaan perinteisiä flamencolaulusäkeistöjä eli letroja. Workshopiin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta laulusta, flamencosta eikä Espanjan kielestä.

Opettajana toimii flamencolaulaja Anna Murtola. Anna aloitti flamencolauluopintonsa 2000-luvun alussa ja on opiskellut lajia Espanjassa alan huippujen johdolla. Annalla on pitkä kokemus flamencolaulun opettamisesta ja sen opetusmetodien kehittämisestä nimenomaan suomalaisille harrastajille. Hän on myös valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius Akatemian ja tanskalaisen Royal Academy of Music Aarhusin välisestä Nordic Master of Global Music –ohjelmasta ja toimii esiintyvänä freelance-artistina. Opetuskielenä toimii suomi, tarvittaessa englanti.

Hinta: 65€ (2 x 2h)
Sitovat ilmoittautumiset anna.murtola@gmail.com 20.11. mennessä.
Ilmoita sähköpostilla nimesi sekä puhelinnumerosi.
Peruutukset vain lääkärintodistuksella.
Max osallistujamäärä 12, kurssi toteutuu mikäli 4 oppilasta ilmoittautuu.

Järjestäjä T:mi Anna Murtola yhteistyössä Maailman musiikin keskuksen kanssa

Facebook-tapahtuma