Bulerías-laulukurssi tanssijoille
Helsingin tanssikeskus / Centro de Baile Helsinki, Vallilassa
La 26.11. klo 16-18
Su 27.11. klo 16-18

Miten rakennetaan bulerías-pataíta? Mistä tanssija tietää, milloin lauluun voi lähteä tanssimaan? Missä vaiheessa laulua tanssija pääsee poistumaan bule-ringistä tyylikkäästi?

Tämän erityisesti flamencotanssin ja flamencolaulun harrastajille suunnitellun viikonloppukurssin aikana opetellaan laulamaan perinteisiä bulerías-letroja, tutustutaan erilaisiin letratyyppeihin (aloitusletra, macho/valiente-letra ja poismeno/coletilla) sekä harjoitellaan bulerían 12-jakoista rytmiä erilaisten harjoitusten kautta. Samalla tutuksi tulee espanjankielinen termistö.

Opettajana toimii flamencolaulaja Anna Murtola. Anna aloitti flamencolauluopintonsa 2000-luvun alussa ja on opiskellut lajia Espanjassa alan huippujen johdolla. Annalla on pitkä kokemus flamencolaulun opettamisesta ja sen opetusmetodien kehittämisestä nimenomaan suomalaisille harrastajille. Annalla on myös runsaasti kokemusta flamencotanssijoiden kanssa työskentelystä ja tanssille laulamisesta. Hän on myös valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius Akatemian ja tanskalaisen Royal Academy of Music Aarhusin välisestä Nordic Master of Global Music –ohjelmasta ja toimii esiintyvänä freelance-artistina.

Hinta: 65€ (2 x 2h)
Sitovat ilmoittautumiset anna.murtola@gmail.com 20.11. mennessä.
Ilmoita sähköpostilla nimesi sekä puhelinnumerosi.
Peruutukset vain lääkärintodistuksella
Max. osallistujamäärä 8, kurssi toteutuu mikäli 4 oppilasta ilmoittautuu.

Facebook-tapahtuma