FlamenKokoontuminen su 9.10. klo 15.30-17.30. Vapaa pääsy.
Rikhardinkadun kirjasto, Rikhardinkatu 3. Lukusali

Järjestäjä: Helsingin Flamencoyhdistys ry.

Missä flamencoyhteisö menee, mitä kuuluu tunneille, keikoille, treeneihin ja bileisiin?
Mikä on Flamencoyhdistyksen rooli kentällä ja mitä mielikuvia yhdistys – tai yhdistystoiminta yleensä – sinussa herättää?

Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita flamencon tilasta Helsingissä ja koko Suomessa. Yhdistys toivoo voivansa olla kokoava taho kaikille flamencoa rakastaville –  flamencon ammattilaisille ja lajin kaikille harrastajille, jotka pitävät lajin elossa ja turvaavat sen kehityksen maassamme.

Ohjelmassa on puheenvuoroja ja paneelikeskustelua sekä aivoriihi. Ajatuksia flamencosta ja yhdistystoiminnasta kertovat ainakin Tove Djupsjöbacka, Anne Lamberg-Laitinen, Eija-Liisa Linnapuomi-Kanerva ja Emilia Aho. Keskustelua fasilitoi Helsingin Flamencoyhdistyksen puheenjohtaja Joonas Widenius.

Mitä jos tavattaisiin yhdistyksenä jälleen isolla porukalla? Virittäydytään yhdessä keskustelemaan flamencosta, sen nykytilasta ja tulevaisuudesta maassamme. Flamencosta ammattina, harrastuksena tai jotain siltä väliltä – meille yhteisestä intohimosta. 

Kuvan maalaus: Symposion / Akseli Gallen-Kallela