BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA: KATJA LUNDÉN


KE 17.11. klo 18.30 – 21 @ Tenho Restobar, Helsinginkatu 15. Vapaa pääsy

Pohjoismaiden kärkinimien vierailut klubilla saavat jatkoa, kun marraskuun vieraaksi saapuu suomalaisen flamencon suuri nimi Katja Lundén. Rajoja rikkovista monitaideteoksistaan parhaiten tunnettu Lundén nähdään tällä kertaa perinteisen flamencon kontekstissa. Illan aikana luvassa kaikille avoimia ohjelmanumeroita, aficionadojen setti sekä illan päättävä fin de fiesta. Tervetuloa mukaan nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja flamencosta pääsymaksuttommalle BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA -klubille!

KATJA LUNDÉN – TANSSI
TAIJA ROBALTA – LAULU
OTSO KRUNASTA – KITARA

KATJA LUNDÉN
Katja Lundén on yksi pohjoismaisen flamencon kärkinimistä, joka on 25-vuotisen uransa aikana työskennellyt lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten artistien kanssa. Katja Lundén Company on eri taiteenalojen huippuosaajista koottu kokoonpano, joka on tullut tunnetuksi rajojarikkovista monitaideteoksistaan kuten Universo, Flamencosauna, Edvard Munch – Elämän tanssi, La Máscara, AfterMachine ja Norsun Elämää – La Vida de Una Elefante. Ryhmän tyyli on uniikki sekoitus flamencoa ja nykytanssia, musiikkia sekä teatteria. Teokset ovat arvostelu- ja yleisömenestyksiä ja ovat kiertäneet menestyksekkäästi esim. kansainvalisillä tanssi – ja musiikkifestivaaleilla. www.katjalunden.com

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Tapahtuman FB-sivu: https://www.facebook.com/events/639533580752040?ref=newsfeed

Lisätietoa klubeista, flamencon opetuksesta ja podcasteista:
www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
www.instagram.com/brindamosflamenco

Ilmianna itsesi tai kaverisi esiintymään BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA -klubille sähköpostitse: brindamos@brindamosflamenco.com
Tenho Restobar | Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Keittiö 16-21 | Baari 16-23 | Vapaa pääsy
www.tenhorestobar.fi
www.instagram.com/tenhorestobar