Opettaja: Anna Palmio, tanssitaiteilija ja -pedagogi, joogaopettaja

Aika: su 13.6. klo 13-14.30 & ma 14.6. klo 19.15-20.45 (3h)

Paikka: Helsingin Tanssikeskus, Sturenkatu 27. Balettisali

Hinta: 70€

Helsingin Flamencoyhdistyken jäsenille: 60€

Miten hengitys näkyy liikkeessä?

Miten ilmaisuvoimaa voi kasvattaa hengityksen avulla?

Hengityksen kautta olemme yhteydessä kaikkeen meitä ympäröivään.

Tällä kurssilla tutustutaan hengitykseen, elämän perusedellytykseen, ja työskennellään hengityskapasiteetin parantamiseksi. Tutkaillaan hengityksen yhteyttä kehoon, hengityksestä lähtevää liikettä ja koko kehon hengitystä. Hengityksen avulla haetaan dynamiikkaa flamencon liikekieleen ja rytmiikkaan, tavoitteena ottaa käyttöön ilmaisun koko potentiaali.

Kurssilla säestää kitaristi Joonas Widenius.

Anna Palmio aloitti flamencouransa 80-luvun lopulla ja nousi pian suomalaisen flamencon kärkinimeksi kiertäen esiintymässä ja opettamassa ympäri maata. Vuosien varrella hän on tehnyt yhteistyötä useiden suomalaisten ja espanjalaisten artistien kanssa. Perinteisen flamencon lisäksi Anna on tanssinut nykytanssia, opiskellut intialaista tanssia, venäläistä mustalaistanssia ja tehnyt gradunsa Espanjan mustalaiskielestä. Viimeiset 10 vuotta Anna on opettanut espanjaa yläkoulussa ja lukiossa sekä tehnyt oppikirjoja. Viime vuosien joogaopinnot ovat innostaneet Annaa palaamaan aktiivisemmin flamencon pariin ja kehittelemään kurssin, jonka keskiössä on hengitys. 

Ilmoittautumiset 27.5. mennessä.Kurssi toteutetaan, mikäli 8 oppilasta ilmoittautuu. Maksimiosallistujamäärä määräytyy voimassaolevien rajoitusten mukaisesti. Kurssit pidetään Tanssikeskuksen isommassa salissa, jotta pystytään pitämään mahdollisimman hyvät turvavälit.

Varaudu pitämään maskia tunnilla. Tarkemmat saapumisohjeet lähetetään kun kurssin toteutuminen varmistuu.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: tiedotus@flamenco.fi