Marja Rautakorven tiiviskurssit: kesä 2021

Marja Rautakorven flamencotanssin tiiviskurssit järjestetään Helsingissä elokuussa 2021 kahdelle tasolle, jatkotasolle ja edistyneille. Molemmille tasoille on tarjolla kaksi erillistä kurssikokonaisuutta, joiden kantavina teemoina ovat flamencotanssijan muusikkous sekä vuorovaikutus flamencotanssijan työssä. 

ELOKUU 1: FLAMENCOTANSSIJAN MUUSIKKOUS

Kurssien teemana on flamencotanssijan muusikkous. Kursseilla syvennytään liikkeen rytmiin ja melodisuuteen. Lähtökohtana on ajatus, ettei ole liikettä ilman ääntä eikä ääntä ilman liikettä. Pelataan annetun liikemateriaalin fraseerauksella ja havainnoidaan sen vaikutuksia tanssin dynamiikkaan ja kirkkauteen. Etsitään keinoja tunnistaa annetusta materiaalista olennaisin ja mahdollisuuksia varioida sitä osaksi omaa persoonallista ilmaisua. Kurssien säestäjänä toimii lyömäsoittaja Pauliina Kauppila.

Jatkotaso:

ma 2.8. klo 17-19

ti 3.8. klo 17-19

ke 4.8. klo 17-19

Edistyneet:

ma 2.8. klo 19-21

ti 3.8. klo 19-21

ke 4.8. klo 19-21

ELOKUU 2: VUOROVAIKUTUS FLAMENCOTANSSIJAN TYÖSSÄ

Kursseilla huomio suunnataan vuorovaikutukseen flamencotanssijan työssä. Syvennytään kysymyksiin, mihin kaikkeen tanssija on vuorovaikutuksessa ja miten antaa tai ottaa tilaa tanssijana. Harjoitellaan annetun liikemateriaalin soveltamista ja erilaisiin tilanteisiin reagoimista materiaalin pohjalta. Herkistytään aistimiselle ja kuuntelemiselle ja sitä kautta rakennetaan luottoa itseen ja jokaisen omaan tapaan olla läsnä hetkessä. Kurssien säestäjinä toimivat flamencolaulaja Anna Murtola sekä basisti Dile Kolanen.

Jatkotaso:

ma 9.8. klo 17-19

ti 10.8. klo 17-19

ke 11.8. klo 17-19

Edistyneet:

ma 9.8. klo 19-21

ti 10.8. klo 19-21

ke 11.8. klo 19-21

HINTA:
129€ / kurssi

PAIKKA:
Kaikki kurssit järjestetään Helsingin Tanssikeskuksen tiloissa flamencosalissa osoitteessa Sturenkatu 27, 00510 Helsinki. 

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:
Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen flamencokurssit@gmail.com
Ilmoittautuminen on sitova, mutta sairastapauksissa toki mahdollista perua. Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti voimassa olevien koronasuositusten mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäohjeet turvallisesta osallistumisesta ja kurssimaksusta saat ilmoittautumisesi yhteydessä. Mikäli jotain kysyttävää ilmenee, olethan yhteydessä e.m. sähköpostiin!