5.– 9.6.2023
12.– 16.6.2023

BRINDAMOS FLAMENCON sali
Sahaajankatu 20 D, 2krs.

FLAMENCOKITARA
MA – PE 17.00 – 18.00

Kurssilla käydään läpi flamencokitaran eri soittotekniikoita yhden tyylilajin kautta. Ohessa tutkimme miten laulaja tai tanssija vaikuttaa kitaristin soittoon. Oppilaat saavat kurssilta materiaalia oman taitotasonsa mukaisesti. Kurssi toimii myös valmistavana kurssina syyskauden 2023 viikkotunneille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan max. 6 hlöä.

Hinta: 150€ viikko/ 250€ 2 viikkoa (sis. alv. 24%)

FLAMENCOTANSSI
MA – PE 18.00 – 19.00

Kurssilla käydään läpi flamencon rytmiikkaa, tanssijan jalkatyötä ja kehonkäyttöä. Osallistua voi kaikki ensikertalaisista edistyneisiin oppilaisiin. Välineiksi tarvitset liikuntavarusteet ja flamencokengät/ sisäkengät. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan max. 6 hlöä. Tervetuloa tanssimaan kesäkuisessa Helsingissä rennossa ilmapiirissä osaavan opettajan ohjauksessa!

Hinta: 150€ viikko/ 250€ 2 viikkoa (sis. alv. 24%)

PALMAS / FLAMENCON RYTMIIKKA
MA – PE 19.00 – 20.00

Palmas- eli rytmiikkatunneilla opetellaan soittamaan flamencon rytmejä käsin ja jaloin. Opetukseen sisältyy flamencorytmiikan perusteiden lisäksi käsi-jalka-koordinaatiota parantavia harjoituksia sekä elävän musiikin ja tanssin säestämistä. Palmaskurssit ovat erittäin suositeltavia kaikille laulajille, tanssijoille ja kitaristeille. Kaikilla kursseilla käydään läpi palmaksen tekniikkaa ja teoriaa sekä ryhmän säestystä käytännössä. Kurssit soveltuvat kaikille tasoille ja niille voi osallistua kuka vain flamencon rytmiikasta kiinostunut.

Hinta: 150€ viikko/ 250€ 2 viikkoa (sis. alv. 24%)

brindamosflamenco.com

Kurssille ilmoittaudutaan nettisivujen kautta ilmoittautusmislomakkeella.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa “Lisätiedot” mille kesäkurssille osallistut.

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com