Tenho Restobar, Helsinginkatu 15

To 8.6.2023 / klo 19.00.

Vapaa pääsy / Free entry!

KATI LA ZÍNGARA – tanssi

DAVID MANZANO – kitara ja laulu

TAIJA ROBALTA – palmas

sekä

ANJA TYRVÄINEN – laulu

LAURA REUNANEN – laulu

ILONA KALLIO – laulu ja palmas

LIISA PEKONEN – tanssi

TUUKKA VAINIOLA – kitara

FlamencoFolks’ on joka toinen kuukausi kokoontuva klubi, joka toimii olohuoneena kaikille flamencoa rakastaville, siitä kiinnostuneille sekä satunnaisille kävijöille ja muille uteliaille. FlamencoFolks’ tarjoaa laadukasta, ehtaa perinteistä flamencoa musiikki- ja tanssinumeroina sekä joskus myös yllätyksiä…

Artistit vaihtuvat mutta flamencon ydin säilyy.

FlamencoFolksiin voi myös vapaasti ehdottaa esitystä kuka vaan flamencon taitaja!

Kesäkuun FlamencoFolks’ -illassa esiintyvät Espanjan Sevillassa vaikuttavat tanssija Kati la Zíngara sekä kitaristi-laulaja David Manzano. Illan avaa edistyneiden flamencoharrastajien setti noin klo 19, Katin ja Davidin setit noin klo 19.45 alkaen.

KATI LA ZÍNGARA

Kati la Zíngara (Kati Vyyryläinen) on suomalainen flamencotanssija, joka on jo parinkymmenen vuoden ajan tanssinut Sevillan tablaoissa, teattereissa ja festivaaleilla. Hänen suvereeni tanssinsa on vienyt hänet esiintymään arvostettuihin paikkoihin ja tapahtumiin kuten Teatro Central de Sevilla, la Carbonería, Bienal de Flamenco de Sevilla ja Tablao FlamencoEsencia. Katin tulinen ja musikaalinen ote flamencoon on herättänyt kunnioitusta myös Espanjan kuumimmissa flamencopiireissä, ja hänen yhteiskumppaneitaan ovat olleet esimerkiksi Diego Carrasco, Tomasito, Rafael Campallo ja Jorge Pardo. Kati on esiintynyt tanssijana myös useissa espanjalaisissa televisio-ohjelmissa. Suomessa Kati muistetaan parhaiten Ainon roolista Compañía Kaari Martinin teoksessa la Kalevala.

DAVID MANZANO

David Manzano on córdobalaissyntyinen kitaristi, laulaja ja säveltäjä. Hänen omassa musiikissaan kuuluu andalusialainen romaniperinne sekä córdobalainen moderni flamenco, jonka omaleimaisuus perustuu melodisuuteen, raikkauteen, nykyaikaisuuteen ja biletunnelmaan – kuitenkaan hukkaamatta flamencon juuria. Oman luovan musiikillisen työn lisäksi David työskentelee Sevillan tablaoissa kitaristina ja laulajana, ja toimii kitaristi-säveltäjänä artisteille kuten la Negra, los Cherokee y el Tanoband. David on tehnyt yhteistyötä myös mm. Raimundo Amadorin, Ana Rancapinon, Nano ja Lin Cortésin ja las Ketchupin kanssa.

***
Tenho Restobar, Helsinginkatu 15
Kitchen 16-21
Bar 16-23
Afterwork offers 16-18
Table reservations: www.tenhorestobar.fi 

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/184797111039273