BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin mestarikursseilla viikonlopun artistit tanssija Estefania Narvaez, laulaja María López ja kitaristi Otso Krunasta. Kurssin tyylilajina on solea.

LA 6.5. klo 10-12
SU 7.5. klo 10-12
Paikka: BRINDAMOS FLAMENCO, Sahaajankatu 20 D, 2 krs.
Hinta: 150€ (sis. alv24%)
Ilmoittautuminen: brindamosflamenco
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa “Lisätiedot” osallistutko tanssi-, laulu- vai kitarakurssille.

ESTEFANIA NARVAEZ (tanssi)
Estefania tiesi jo pienenä lapsena haluavansa flamencotanssijaksi, kun hänen kitaristi-isänsä säesti kuuluisan Niño de los Reyesin tunteja. Ensimmäisen kerran hän esiintyi 6-vuotiaana Ramon de los Reyesin ja Clara Ramonan kanssa.
Yhdysvalloissa lapsuutensa asuneena hän on työskennellyt kaikissa maan merkittävimmissä ryhmissä ja lukuisilla kiertueilla. Estefania on opiskellut tanssia Sevillassa ja Madridissa mm. Farruquiton, Manuela Riosin, Jose Mayan ja Alfonso Losan johdolla. Luonnollisesta ja erittäin musikaalisesta tyylistään tunnettu tanssija on työskennellyt vuodesta 2013 Espanjan tunnetuimmissa tablaoissa, kuten Tablao Villa Rosa, Tablao Flamenco 1911, Cardamomo, Tablao Flamenco Madrid, El Corral de la Pacheca, Tablao Los Porches, Tablao Candela, Torres Bermejas, Las Carboneras ja Auditorio Alvarez Quintero.

MARÍA LOPEZ (laulu)
Lapsesta saakka flamencon ympäröimä María aloitti lajin harrastamisen tanssijana. 16-vuotiaana hän ryhtyi opiskelemaan Talegón de Córdoban johdolla ja alkoi esiintyä laulajana. Madridista hän siirtyi Sevillaan kuuluisaan Fundación Christina Heereniin, jossa hänen opettajinaan toimivat mm. Juan José Amador, María José Perez ja Calixto Sánchez. Niin solistina kuin säestäjänä kaikilla Espanjan merkittävimmiilä areenoilla kuultu María on esiintynyt myös mm. New Yorkissa, Saudi-Arabiassa, Koreassa ja Kiinassa. Hän on suorittanut flamencolaulun opettajan sekä flamencotutkimuksen maisterin tutkinnon Córdoban yliopistossa. Tällä hetkellä hän luo uraa esiintyvänä taiteilijana ja konservatorion flamencolaulun opettajana.

OTSO KRUNASTA (kitara)
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa sekä sukupolvensa parhaiden kanssa eri puolella Eurooppaa.