Aika: 15.3. klo 19 – 22.00
Paikka: Ravintola Tanner
Vapaa pääsy!

BRINDAMOS FLAMENCO –kollektiivi juhlii kymmenettä toimintavuottaan 2023. Vakaan aseman saavuttaneet nimikkoklubit ovat vuosien varrella esitelleet monipuolisen kattauksen ammattilaiskentän ajankohtaisia ja tuoreita kärkinimiä. Juhlat jatkuu maaliskuussa lastentapahtumia, klubeja ja mestarikursseja sisältävällä täyteläisellä viikolla.

Viikon avaa pääsymaksuton BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA -klubi Tannerissa. Vieraaksi saapuu suomalaisen flamencon nuoren polven ammattilainen, tanssija Marja Rautakorpi.

MARJA RAUTAKORPI
Marja Rautakorpi on nuori suomalainen flamencotanssija ja tanssinopettaja. Hän aloitti flamencotanssiopintonsa 7-vuotiaana ja jatkokouluttautui myöhemmin Espanjassa mm. Madridin María de Ávila -konservatoriossa ensimmäisenä ulkomaisena vaihto-opiskelijana pääopettajinaan Rafaela Carrasco ja Isabel Bayon. Tällä hetkellä Rautakorpi opettaa ja toimii tanssijana ja koreografina useissa eri produktioissa.

Marja Rautakorpi – tanssi
Otso Krunasta – kitara
Susanna Lahtinen – laulu
Niina Putkonen – laulu

Showtime 20.00

www.brindamosflamenco.com
@BRINDAMOSFLAMENCO

Keittiö 16-21
Baari 16-23

Ravintola Tanner
Hämeentie 11
00530 Helsinki

Pöytävaraukset: https://ravintolatanner.fi