Flamencolaulukurssi

Opettaja: Inma Rivero

Aikataulu: la 11.2. klo 13-15

Su 12.2. klo 13-15

Paikka: Helsingin Tanssikeskus, Sturenkatu 27

Taso: Avoin taso. Opiskeltava palo: Guajiras

Hinta: 160 e (150 e Helsingin Flamencoyhdistyksen jäsenet)

Ilmoittautumiset ja kyselyt: taija.tyrvainen(at)gmail.com Ilmoittautuminen on sitova ja peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Inmaculada Rivero syntyi Sevillassa, mutta hänen juurensa ovat flamencoperinteestään kuulussa Utrerassa. Hän aloitti uransa osallistumalla flamencolaulukilpailuihin, ja pian maineikas peña ”Casa del Arte Flamenco Antonio Mairena” palkitsikin hänet kilpailunsa parhaana laulajana.

Uransa aikana Inmaculada on kuulunut ja kuuluu moniin arvostettuihin flamencoryhmiin. Hänen lauluunsa luottavat muiden muassa Paco Peña, Juan Ogalla, Olga Pericet ja Marco Flores. Heidän kanssaan hän on vieraillut parhaissa teattereissa ja flamencofestivaaleilla ympäri maailmaa, kuten Los Angelesissa ja Düsseldorfissa. Inmaculada on esiintynyt myös Sevillan flamencobiennaalissa yhdessä Miguel Povedan ja muiden flamencon suurten tähtien kanssa.