BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin mestarikursseilla viikonlopun artistit tanssija Jose Viñas, laulaja Juan Debel ja kitaristi Otso Krunasta.

LA 3.12. klo 15-17
SU 4.12. klo 11-13

Kurssit pidetään BRINDAMOS FLAMENCON salilla, Sahaajankatu 20 D, 2 krs.

Hinta: 150 €
Ilmoittautuminen: Brindamosflamenco.com

JOSE VIÑAS (tanssi)
Jose Viñas (La Línea de la Concepción, Cadiz) voitti arvostetuimpia Espanjan kansallisia kilpailuja jo alaikäisenä (mm. Vuoden nuori Artisti 2010, Ubrique). Sen jälkeen hän on tanssinut kuuluisimmissa tablaoissa Sevillassa ja Madridissa, sekä esiintynyt lukuisissa teoksissa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä hän esiintyy Jesús Carmonan uudessa teoksessa “El Salto”, joka on saavuttanut suuren suosion niin Espanjassa kuin ympäri maailmaa.

JUAN DEBEL (laulu)
Juan Debel (Sanlúcar de Barrameda, Cádiz) on on laulanut monissa flamencon merkkiteoksissa kuten ”Titanium” (Rojas & Rodriquez), ”El arte por anterior” (Ángel Rojas & La Lupi), ”Sinergia” ja ”Recital de baile“ (Manuel Liñán), ”REW” (Doña & Liñán) ”SON’ de Nova Galega de Danza” ja “Doy la cara’” (José Mercé), ”Desde la tierra” (Arcángel), ”Boreal”, (Javier Limón & Blanca Lí), jne.
Tällä hetkellä Juan Debel opettaa konservatoriossa Madridissa, työstää leyprojektiaan “Juan+ Yerai’” yhdessä kitaristi Yerai Cortésin kanssa, sekä toimii Madridilaisen flamencotablaon La Cueva de Lolan johtajana.

OTSO KRUNASTA (kitara)
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Facebook: tapahtuma