Ke 12.10. klo 19 -> Ravintola Tanner, Hämeentie 11. Vapaa pääsy.

BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA -KLUBI

Pääsymaksuttomalla BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA -klubilla vietetään lokakuussa pohjoismaisen flamencon saralla hyvin harvinaista miesten iltaa, kun vieraaksi saapuu kitaristi Juho Koskimies. Takaisin luontoon -albumin vuonna 2020 julkaissut pitkän linjan kitaristi soittaa illan aikana soolomateriaaliaan. Juhon kanssa lavalle nousee myös harvemmin laulajana kuultu Otso Krunasta. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja flamencosta!

JUHO KOSKIMIES, kitara
OTSO KRUNASTA, laulu

JUHO KOSKIMIES
Juho Koskimies (s.1980) yhdistelee musiikissaan flamencon harmoniakieltä ja suomalaista melankoliaa omalla tyylillään. Hän on julkaissut yhden omakustanne -levyn nimeltä ”takaisin luontoon (2020)”. Flamencokitaraan Koskimies tutustui 1997 nähtyään Manolo Sanlúcarin Savoy -teatterissa. 25 vuotta sitten alkunsa saanut innostus jatkuu edelleen.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa. Kaikkia flamencon osa-alueita aktiivisesti opiskeleva monilahjakkuus on opiskellut laulua ja sen tekniikkaa vuodesta 2009.

BRINDAMOS FINLANDIA -klubi tarjoaa esiintymismahdollisuuksia kotimaisille flamencon ammattilaisille ja harrastajille. Seuraava klubi KE 16.11. Kaikille avoin artistihaku kevätkauden 2023 klubeille on nyt käynnissä. IImianna rohkeasti itsesi tai kaverisi esiintymään: brindamos@brindamosflamenco.com

Lisätietoa klubeista ja opetuksista:
www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
@BRINDAMOSFLAMENCO

Keittiö 16-21
Baari 16-23

Ravintola Tanner
Hämeentie 11
00530 Helsinki

Pöytävaraukset:
https://ravintolatanner.fi