Ke 14.9. klo 19 ->

Ravintola Tanner, Hämeentie 11. Vapaa pääsy.

Syyskuussa BRINDAMOS FINLANDIA-klubilla vierailee musikaalinen ja sensuelli tanssija Tove Djupsjöbacka. Illan aikana nähdään kolme erilaista settiä ja esitys päättyy tuttuun tapaan kaikille avoimeen fin de fiestaan. Tervetuloa Tanneriin nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja flamencosta! Klubille on vapaa pääsy.

TOVE DJUPSJÖBACKA – tanssi
TAIJA ROBALTA – laulu
OTSO KRUNASTA – kitara

TOVE DJUPSJÖBACKA
Tove Djupsjöbacka on todellinen flamencon monitoiminainen, joka on toiminut tanssijana ja muusikkona useissa ammattilaiskokoonpanoissa pohjoismaiden johtavien flamencotaiteilijoiden kanssa. Hän on myös ensimmäinen suomalainen flamencon maisteri pääaineenaan flamencologia ja luennoi säännöllisesti flamencosta eri puolilla Suomea sekä kirjoittaa aiheesta eri lehtiin.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Lisätietoja klubeista ja flamenco-opetuksesta:
www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
@BRINDAMOSFLAMENCO

BRINDAMOS FINLANDIA -klubi tarjoaa esiintymismahdollisuuksia kotimaisille flamencon ammattilaisille ja harrastajille. IImianna rohkeasti itsesi tai kaverisi esiintymään klubeille: brindamos@brindamosflamenco.com
Toimintaa on tukenut Helsingin Kaupunki.

Keittiö 16-21
Baari 16-23
Ravintola Tanner
Hämeentie 11
00530 Helsinki
Pöytävaraukset:
https://ravintolatanner.fi