Ke 31.8. klo 19 ->

Ravintola Tanner, Hämeentie 11. Vapaa pääsy.

BRINDAMOS FINLANDIA -klubin elokuun vieraaksi saapuu yksi suomalaisen flamencon suurista, tanssija Emilia Aho. Viime vuosina isojen estradien teoksissa esiintynyt Aho nähdään pitkästä aikaa intiimillä klubillla. Ahon rinnalla lavalle nousevat klubin luottomuusikot, laulaja Taija Robalta, kitaristi Otso Krunasta, sekä illan aloittavat lajin aficionadot. Lämminhenkinen ilta päätetään tuttuun tapaan kaikille avoimella fin de fiestalla. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja tunnelmasta!

EMILIA AHO – tanssi
TAIJA ROBALTA – laulu
OTSO KRUNASTA – kitara
MARJO SOMARI – tanssi
SUSANNA LAHTINEN – laulu

EMILIA AHO
Emilia Aho on pohjoismaisen flamencon kärkinimiä. Hän on tehnyt yhteistyötä merkittävien koreografien ja muusikoiden kanssa niin kotimaassa kuin Espanjassakin ja esiintynyt eri kokoonpanoissa sekä Suomessa että ulkomailla. Aho on opettanut useissa tanssikouluissa eri puolilla Suomea. Hän on vaikuttanut aktiivisesti suomalaisen flamencon kentällä myös toimimalla Helsingin Flamencoyhdistyksen puheenjohtajana ja Helsingin flamencofestivaalin taiteellisena johtajana.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Lisätietoja klubeista ja flamenco-opetuksesta:
www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
@BRINDAMOSFLAMENCO

BRINDAMOS FINLANDIA -klubi tarjoaa esiintymismahdollisuuksia kotimaisille flamencon ammattilaisille ja harrastajille. IImianna rohkeasti itsesi tai kaverisi esiintymään klubeille: brindamos@brindamosflamenco.com Toimintaa on tukenut Helsingin Kaupunki.

Keittiö 16-21
Baari 16-23
Ravintola Tanner
Hämeentie 11
00530 Helsinki
Pöytävaraukset:
https://ravintolatanner.fi