Flamenco Visions -esityksessä kohtaavat vangitsevalla tavalla espanjalainen flamencotanssi ja -musiikki sekä videotaiteen moderni visuaalisuus. Ryhmä tuo Espan lavan elokuun pimenevään iltaan flamencon intensiivistä ja ilmaisuvoimaista traditiota ammattitaidolla ja persoonallisella pohjoismaisella otteella.

Aika: Ke 17.8.2022 klo 20
Paikka: Espan Lava

Vapaa pääsy!

Esiintyjät kuuluvat Helsingissä vaikuttavaan kansainväliseen Imperfecto-kollektiiviin, joka edustaa uudenlaista urbaania flamencotaidetta. Ryhmä kunnioittaa espanjalaisen flamencon perinteitä, mutta uudistaa lajia tuomalla mukaan oman pohjoismaisen näkemyksensä sekä yhdistämällä eri taiteenlajeja.
Elina Robinson, tanssi
Anna Murtola, laulu
Juho Koskimies, kitara
Pauliina Kauppila, perkussiot
Laura Rintamäki, palmas
Christian Robinson, videotaide

Nettisivu

Facebook-tapahtum