Flamencoviikon pääkonsertti koostuu kahdesta erilaisesta, mutta sitäkin kiinnostavimmista esityksestä. Luvassa on herkkiä hetkiä ja rytmistä ilotulitusta, flamencon tunteen paloa, riemua ja syvyyttä – ja naisenergiaa!

Aika: pe 30.6.2022 klo 19
Paikka: Olympia-kortteli, Tampere
Liput: 45€
Lipunmyynti: Tiketti

Illan aloittava Cantaoras-projekti esittelee kolme erilaista suomalaista flamencolaulajaa: Taija Robalta, Laura Reunanen ja Laura Maria Rinta. Heitä säestää kitaristi Otso Krunasta. Cantaoras-kokoonpanon on yhdistänyt Sibelius-Akatemia, jossa laulajat Laura Reunanen ja Laura Maria Rinta opiskelevat ja Taija Robalta toimii flamencolaulun opettajana. Projekti sai ensiesityksensä Sibafestillä Helsingissä huhtikuussa 2022.

Ilta huipentuu sevillalaisen Brindamos Flamenco -kokoonpanon esitykseen. Elegantin naisellisuuden ja voimakkaat koputukset yhdistävä tanssija Azahara Herrera sekä espanjassa monipuolisuutensa vuoksi erittäin arvostettu laulaja Cristina Soler luovat iltaan aitoa espanjalaista tablao-tunnelmaa. Heitä säestää Brindamos Flamenco -kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta.

Yleisö on tervetullut mukaan tanssimaan sevillanasta aulatiloissa konserttien välissä. Luodaan yhdessä upea espanjalainen juhla, eli fiesta tunnelmalliseen Olympiakortteliin!

tampereflamenco.com

Facebook-tapahtuma