“Juntos – Yhdessä III – por Bulerías”

Flamencotaiteilijat, kitaristi Otso Krunasta ja laulaja Taija Robalta perehdyttävät leiriläiset flamencon ytimeen – laulun, tanssin ja kitaran yhteyteen. Kaikkea tehdään yhdessä!

Aika: 27. – 30.6.2022 klo 12 alkaen
Paikka: Tampereen flamencoyhdistyksen sali, Pirkankatu 1
Hinta: 210€
Ilmoittautuminen: tampereflamenco.com -nettisivun lomakkeen kautta

Tanssitunneilla opiskellaan materiaalia por bulerías -markkeerauksia ja yksinkertaisia remateja. Tunti tähtää tanssin ja ilmaisun selkeyteen, siihen miten tanssija antaa keholla ja rytmiikalla selkeitä merkkejä muusikoille.

Kitaratunnilla tutustutaan laulukurssin materiaalin sointuharmoniaan sekä tanssikurssin materiaalin rytmiikkaan ja tarvittaviin oikean käden tekniikoihin. Kurssille voivat osallistua kitaristit aloittelijoista ammattilaisiin. Kaikille soveltuvaan perusversioon lisätään haastavuutta taitotason mukaan. Kurssin tavoitteena on flamencokitaralla säestämisessä tarvittavien perusasioiden ja lainalaisuuksien oppiminen.

Laulutunnilla opiskellaan pari letraa eli säkeistöä sekä coletilla. Letroista annetaan kaikille perusversio ja haastavuutta lisätään oppilaan taitotason mukaan.

Yhteismusisointitunnilla tanssijat perehtyvät tanssimateriaalin lauluun sovittamiseen. Laulajat perehtyvät tanssille laulamiseen. Tunnilla tanssitaan, soitetaan ja lauletaan yksitellen tutkien instrumenttien välistä kommunikaatiota. Työpajatyyppinen työskentely tähtää oman instrumentin hallintaan tilanteen mukaan muuttuvassa yhteissoittotilanteessa sekä muiden instrumenttien kommunikaatiomahdollisuuksien ymmärtämiseen.

Aikataulu:
Ma 15.00 –19.30 sis. 30 min tauko (4h opetusta)
Ti 10.30 –14.00 sis. 30 min tauko (3h opetusta)
Ke 10.30 –14.00 sis. 30 min tauko (3h opetusta)
To 10.00 –12.00 ei taukoa (2h opetusta)

Kenelle? Sinä ja mahtavat leirikaverit! Leirille ei ole pääsyvaatimuksia tai tasoja. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, niin ihan uudet tutustujat ja vähän harrastaneet kuin elämänsä flamencolla täyttäneet aficionadot.