BRINDAMOS FINLANDIA -KLUBI ke 6.7.2022 klo 19

Ravintola Tanner, Hämeentie 11. Vapaa pääsy.

Suomalaisiin flamencoartisteihin keskittyvä pääsymaksuton BRINDAMOS FINLANDIA -klubi saa vieraakseen pitkän tauon jälkeen tanssija Marja Rautakorven. Monipuolinen Rautakorpi on keskittynyt viime vuosina monipuolisesti eri tanssin lajeihin. Illan aikana esiintyvät myös lajin edistyneet kotimaiset harrastajat ja klubin päätteeksi tuttuun tapaan kaikille avoin fin de fiesta. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja flamencosta!

MARJA RAUTAKORPI, tanssi
TAIJA ROBALTA, laulu
OTSO KRUNASTA, kitara

MARJA RAUTAKORPI
Marja Rautakorpi on suomalainen flamencotanssija ja tanssinopettaja. Hän aloitti flamencotanssiopintonsa 7-vuotiaana ja jatkokouluttautui myöhemmin Espanjassa mm. Madridin María de Ávila -konservatoriossa ensimmäisenä ulkomaisena vaihto-opiskelijana pääopettajinaan Rafaela Carrasco ja Isabel Bayón.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Kaikille avoin artistihaku klubeille on nyt käynnissä. Ilmianna itsesi tai kaverisi esiintymään BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA -klubille sähköpostitse: brindamos@brindamosflamenco.com

www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
@BRINDAMOSFLAMENCO

Toimintaa on tukenut Helsingin Kaupunki.

Keittiö 16-21
Baari 16-23

Ravintola Tanner
Hämeentie 11
00530 Helsinki

Pöytävaraukset:
https://ravintolatanner.fi