BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA KE 13.4. KLO 19-> @ TANNER. Hämeentie 11

Kotimaisiin flamencon kärkinimiin keskittyvä BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA -klubi palaa vihdoin tauolta. Huhtikuun klubilla nähdään vieraana pohjoismaisen flamencon huippuja, kun palkitun tukholmalaisen Flamenco Fredag -klubin perustaja, tanssija Pia Del Norte saapuu monen vuoden tauon jälkeen Helsinkiin. Illan aloittaa helsinkiläisten aficionadojen setti. Ilta päättyy perinteiseen tapaan kaikille avoimeen Fin de fiestaan. Klubin uutena kotipesänä toimii keväällä 2022 monipuolisen viini- ja ruokalistan omaava Tanner.

PIA DEL NORTE
Ruotsalainen Pia del Norte kuuluu pohjoismaiden työllistetyimpiin flamencoartisteihin. Flamencon suoraan ilmaisuun, interaktiivisuuteen sekä voimaan universaalina taidemuotona uskova Pia ylittää genrerajoja työskennellen musiikin ja äänitaiteen parissa tanssijana, projektien vetäjänä ja pedagogina. Madridin, Malagan ja Sevillan flamenco-opintojen lisäksi hän on opiskellut perkussiivista tanssia New Yorkissa Heather Cornellin opastuksella ja tanssipedagogiaa Tukholman tanssikorkeakoulussa. Pia on Ruotsin ainoan säännöllisen flamenco-klubin – palkitun Flamenco Fredagin – perustaja ja organisoija.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Seuraava klubi KE 11.5. Kaikille avoin artistihaku on nyt käynnissä. Ilmianna itsesi tai kaverisi esiintymään BRINDAMOS FLAMENCO FINLANDIA -klubille sähköpostitse: brindamos@brindamosflamenco.com

www.brindamosflamenco.com