¡CANTE PA’LANTE!

Taija Robaltan flamencolauluoppilaiden joulunäytös lauantaina 11.12. klo 18.30! Paikkana Keski-Helsingin musiikkiopiston Juhlasali (Helsinginkatu 3-5, 2. krs). Ovet avataan klo 18. Luvassa myös pientä väliaikatarjoilua. HUOM! Koronapassi tarkistetaan. Lisäksi yleisöltä toivotaan maskien käyttöä.

Cante pa’lante – vapaasti suomennettuna ”laulu edellä” on espanjankielinen termi nimenomaan flamencolaulunumeroille, erotuksena tanssille laulusta (cante pa’atrás, laulu takana). Illan aikana kuullaan niin flamencolaulun syvimpiäkin sävyjä kuin kepeämpiä tunnelmapaloja.

Kun saavut osoitteeseen, rohkeasti vaan portista sisäpihalle ja toiseen kerrokseen! Joku meistä on tämän niinkutsutun Ebeneser-talon alaovilla vastassa. Lipun hinta on omantunnon ja varallisuuden mukaan joko 5 tai 10 euroa, arvostamme tasarahaa! Huom huom: Vain käteismaksu. Tuloilla katetaan salin vuokra ja kitaristin palkka.

Tervetuloa flamencolaulun kiehtovaan maailmaan! Konsertin säestää kitaristi Tony de María (Toni Jokiniitty) ja laulajat ovat:

Sirpa Airisto
Janita Halonen
Ilona Kallio
Sirkka Laitinen
Susanna Lahtinen
Tuuli Lehti
Liisa Pekonen
Niina Putkonen
Petra Sohlman
Anja Tyrväinen
Timo Tyrväinen
Kaija Virta 

Tapahtuman FB-sivu: https://www.facebook.com/events/473763454046114