Flamencotanssinopettaja Anne Riikola-Sarkkilan energisillä tanssitunneilla harjoitellaan flamencotanssin jalkatekniikkaa, vartalonhallintaa ja puhtaita käsien linjoja sekä perinteisillä tekniikoilla että nykyflamencon liikekielellä.

Tunti sopii kaikille vähintään peruskurssin ja jatko 1-tason flamencotanssikokemuksen omaaville harrastajille, joilla on halu ja into kehittyä flamencotanssissa ja -ilmaisussa. Kurssi sopii erinomaisesti myös kokeneille tanssijoille, jotka haluavat hioa tekniikkaansa ja syventyä intensiivisesti siguiriyas-koreografian opiskeluun ja myös sitä kautta kehittää osaamistaan.

Tekniikkaharjoitukset ja koreografiaa eriytetään tarpeen mukaan, jolloin varmistetaan kaikille ryhmän jäsenille omien tavoitteiden mukainen kokonaisuus. Osalla tunneista kitaristi ja laulaja. Sydämellisesti tervetuloa!

Päivämäärä ja kellonaika: Maanantai 30.8.-13.12.2021 (ei tunteja 11.10. ja 6.12.) Klo 18-19.30

Paikka: Helsingin tanssikeskus, Sturenkatu 27, Helsinki

Hinta: 323,00 €

Ilmoittautumiset: anne@vuelta.fi

Nettisivu: www.vuelta.fi