FiestaFlamencan LIVELÄHETYKSET Facebookin, facebook.com/FiestaFlamenca, kautta, nämä ovat avoimia ja ilmaisia kaikille ja voit katsoa nämä joko livenä tai myöhemmin, sillä ne jäävät tallenteena FiestaFlamencan Facebook-sivulle. Kellonajat ovat Suomen aikoja.


* MAANANTAIN LIVE alkaen ma 17.5.2021, klo 12. Alkaa sarjalla VIIKON TANSSIASKEL: pieni livelähetys (noin 5-15min), jossa saat joka viikko pikku pätkän tanssia flamencon eri lajeista ja aloitat näin energisenä uuden viikon!

* KESKIVIIKON LIVE alkaen ke 19.5.2021 klo 12. – Toukokuussa VIUHKANKÄYTÖN SALAT 19. ja 26.5.: livelähetys (noin 10-15min), jossa kerron hieman viuhkoista ja näytän sinulle miten viuhkaa käsitellään 🙂 Nyt kun kesä tulee on hyvä osata käsitellä ihanasti tuulettavaa viuhkaa!- Kesäkuussa

FLAMENCON ALKEET 2.-23.6.: pieni minikurssi (noin 20-30 min/ kerta), jossa käydään läpi muutama flamencotanssin perusasia, kuten käsien pyöritykset, jalkojen koputukset, taputukset ja rytmit ja tanssitaan pikku pätkä koreografiaa :)- Heinäkuun liveistä lisää myöhemmin 🙂

FiestaFlamencan kesäkurssit online Zoomin kautta (vaatii ilmoittautumisen):

SEVILLANAS ALKEISKURSSI, online:
* maanantaisin klo 19-20, 31.5.-26.7. (ei tuntia 28.6.)
* 8 kertaa 96 euroa, voit maksaa osissa/ ePassilla
* opettajana Marianna Stråhlmann
Opetellaan ihanan sevillanastanssin kaikki 4 osaa ihan alusta 

TANSSITAAN SEVILLANASTA – kertaajille, 3 kertaa, online:
* maanantai 14.6., 5.7., 26.7. klo 20-21
* 3 kertaa 36 euroa, voit maksaa osissa/ ePassilla/ kertamaksulla 12e
* opettajana Marianna Stråhlmann
Tanssitaan sevillanastanssin kaikki 4 osaa musiikilla sekä hitaasti myös ilman musiikkia 

TUTUSTU FLAMENCOON – 4 erillistä alkeiskurssia, online: 
* maanantai 31.5. ja 7.6. klo 20-21, 2 tuntia 24 euroa 
* maanantai 12. ja 19.7. klo 20-21, 2 tuntia 24 euroa 
* tiistaisin klo 18-19, 1.-22.6., 4 kertaa 45 euroa 
* tiistaisin klo 18-19, 6.-27.7., 4 kertaa 45 euroa 
* opettajana Marianna Stråhlmann Kurssilla tutustutaan flamencotanssin perusteisiin: rytmiin, taputuksiin, käsien pyörityksiin sekä jalkojen koputuksiin! Tarvitset mukavat korolliset kengät tai muut jalkineet (pärjäät myös sukilla, jos et pysty koputtelemaan kotona), pitkä leveähelmainen hame tai iso huivi, jota voi heilutella hameen tapaan.

TIENTOS keskitasolle, online:
* maanantaisin klo 18-19, 7.6.-26.7. (ei tuntia 28.6.) * 7 kertaa 84 euroa, voit maksaa osissa/ ePassilla * opettajana Marianna Stråhlmann Ihanan tientoksen tekniikkaa, rytmiä, markkeerauksia sekä pieni koreografia.

SOLEÁ keskitasolle, online:
* tiistaisin klo 19-20, 1.6.-27.7. (ei tuntia 29.6.)
* 8 kertaa 96 euroa, voit maksaa osissa/ ePassilla
* opettajana Marianna Stråhlmann
Majesteettisen soleán tekniikkaa, rytmiä, monipuolisia harjoituksia sekä pieni koreografia.

Elokuussa lähiopetuskurssit Helsingissä!

TUTUSTU ESPANJAN KIELEEN-minikurssi, ONLINE, myös kertaajille!
* tämän espanjankielen minikurssin voit käydä koska tahansa omaan tahtiin ja siitä saat hyvät perustiedot vaikka ennen Espanjanmatkaa!
* 5 tuntia, 50 euroa, voit maksaa myös ePassilla
* videot saa katsoa niin monta kertaa kuin haluaa suljetusta Facebook-ryhmästä
* opettajana Marianna Stråhlmann
Tervehtiminen ja peruskysymykset, sää, ruokailu, perhe, kehon osat, perusverbejä ja kysymyksiä/ vastauksia.

Ilmoittaudu kursseille sähköpostilla osoitteeseen ole@fiestaflamenca.fi (tai numeroon +358 45 638 9221, WhatsApp tai tekstiviesti), ilmoita nimesi, s-postiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä mille kurssille haluat ilmoittautua. Jos joku kerta et pääse tunnille niin saat tukivideon tai voit korvata toisella tunnilla.FiestaFlamencassa myös osamaksu ja ePassi on mahdollinen!

Lisätiedot: https://www.fiestaflamenca.fi/tunnit/

Tervetuloa tanssimaan!

Saludos,
Marianna
+358 45 638 9221

ole@fiestaflamenca.fi
www.fiestaflamenca.fi
www.facebook.com/FiestaFlamenca