Marja Rautakorven flamencotanssin tiiviskurssit järjestetään Helsingissä huhti-toukokuussa kahdelle tasolle, jatkotasolle ja edistyneille. Molemmille tasoille on tarjolla kaksi kurssia kahtena eri viikonloppuna. Kantavina teemoina ovat vuorovaikutus flamencotanssijan työssä sekä flamencotanssijan muusikkous.

HUHTIKUU: VUOROVAIKUTUS FLAMENCOTANSSIJAN TYÖSSÄ
Huhtikuussa huomio suunnataan vuorovaikutukseen flamencotanssijan työssä. Syvennytään kysymyksiin, mihin kaikkeen tanssija on vuorovaikutuksessa ja miten antaa tai ottaa tilaa tanssijana. Harjoitellaan annetun liikemateriaalin soveltamista ja erilaisiin tilanteisiin reagoimista materiaalin pohjalta. Herkistytään aistimiselle ja kuuntelemiselle ja sitä kautta rakennetaan luottoa itseen ja jokaisen omaan tapaan olla läsnä hetkessä. Kursseilla säestäjinä ovat flamencolaulaja Anna Murtola sekä basisti Dile Kolanen.

Huom! Kurssit siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Lisätietoa luvassa myöhemmin.

TOUKOKUU: FLAMENCOTANSSIJAN MUUSIKKOUS
Toukokuun tiiviskurssien teemana on flamencotanssijan muusikkous. Kursseilla syvennytään liikkeen rytmiin ja melodisuuteen. Lähtökohtana on ajatus, ettei ole liikettä ilman ääntä eikä ääntä ilman liikettä. Pelataan annetun liikemateriaalin fraseerauksella ja havainnoidaan sen vaikutuksia tanssin dynamiikkaan ja kirkkauteen. Etsitään keinoja tunnistaa annetusta materiaalista olennaisin ja mahdollisuuksia varioida sitä osaksi omaa persoonallista ilmaisua. Kursseilla säestäjänä toimii lyömäsoittaja Pauliina Kauppila.

Jatkotaso:
pe 14.5. klo 17-19
la 15.5. klo 11-13
su 16.5. klo 10-12

Edistyneet:
pe 14.5. klo 19-21
la 15.5. klo 13-15
su 16.5. klo 12-14

HINTA:
129€ / kurssi

PAIKKA:
Kaikki kurssit järjestetään Helsingin Tanssikeskuksen tiloissa flamencosalissa osoitteessa Sturenkatu 27, 00510 Helsinki. 

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:
Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen flamencokurssit@gmail.com
Ilmoittautuminen on sitova, mutta sairastapauksissa toki mahdollista perua. Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti voimassa olevien koronasuositusten mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäohjeet turvallisesta osallistumisesta ja kurssimaksusta saat ilmoittautumisesi yhteydessä. Mikäli jotain kysyttävää ilmenee, olethan yhteydessä e.m. sähköpostiin!