Uusi päivämäärä 15.9. Mikäli haluat vaihtaa jo ostetut liput syyskuulle, lähetäthän viestiä vahtimestarit@aleksanterinteatteri.fi ja kerro postissa tilausnumero / paikkanumerot. Huomioithan, että palvelu on ruuhkautunut, vastaus saattaa venyä. Liput tulevat yleiseen myyntiin 30.3.

Aleksanterin teatteri 15.9.2020 klo 19

Nouse ja katso untasi: Miltä se näyttää?
Katja Lundén Companyn teos Universo on Anna-Mari Kähärän säveltämä huikea laulu- ja tanssimatka unen ja valveen rajamaille. Tämä läpisävelletty teos on vahvasti flamencon juurilla, versoillen nykytanssin kautta uudenlaiseen musiikkiteatteriin. Katja Lundénin ja Janne Marja-ahon koreografiat yhdistyvät kokonaisvaltaiseksi teokseksi jossa ääni ja liike ovat yhtä. Lavalla 5-henkisen tanssiryhmän kanssa musisoivat loistavat Anna-Mari Kähärä ja Sara Puljula.

Esiintyjät: Anna-Mari Kähärä, Laura Lahe, Katja Lundén, Janne Marja-aho, Sara Puljula, Senja Suvanto ja Laura Viding

Koreografia: Katja Lundén ja Janne Marja-aho 
Musiikin sävellys: Anna-Mari Kähärä

Ohjaus ja käsikirjoitus: Katja Lundén, Janne Marja-aho ja Anna-Mari Kähärä 

Dramaturginen konsultaatio: Aina Bergroth
Ohjauksen konsultaatio: Kari Heiskanen
Pukusuunnittelu: Erika Turunen
Valo- ja äänisuunnittelu: Janne Teivainen

Liput: https://www.ticketmaster.fi/search/?keyword=universo

Lisätietoa: www.katjalunden.com