Repertuaaritunneilla tutustutaan flamencotanssiteoksen maailmaan harjoittelemalla otteita ja kohtauksia Erika Alajärven teoksista. Luvassa on aimo annos tanssillisuutta ja flamencoa sekä ajatuksia teoksen ja liikkeen takana. Samalla tutustut pieneen siivuun suomalaisen flamencon historiassa ja kehität tanssillisuuttasi venyen hiukan flamencon rajojen ulkopuolellekin samalla flamencoon vahvasti nojaten.

Syyskaudella opetellaan ja tanssitaan otteita teoksesta memento. Vuonna 2009 kantaesitetty teos leikittelee flamencon ja valssin rytmeillä lainaten, muistaen, vanhaa ja uutta sekoittaen. Lisää mementosta täällä

AIEMMISTA tiedoista poiketen kurssi toteutetaan koko syksyn ajan yhdistelmänä verkkotunteja (harjoittele silloin kun sinulle sopii, saatavilla 1.9. alkaen) sekä läsnäolollisia online-tunteja viikonloppuisin aina kuun loppupuolella. HUOM. syyskuun muuttuneet päivät.

Online-tunnit pe-su 18.-20.9. / 23.-25.10. / 20.-22.11.

Online-osiossa (pe-su kuun loppupuolella) aloitetaan kropankäyttöön keskittyen. Mahdolliset, vähäiset rytmiikat voi tehdä ilman kenkiä liikeharjoituksena. Online-tuntien harjoituksia on siis mahdollista tehdä kotioloissakin, kerrostalossa.

Online -osan kellonaikoja on mahdollista säätää yhdessä ryhmän kanssa, mutta alustavasti suunnilleen seuraavasti:

pe aloitus välillä klo 17-18

la klo 11-12

ja su aloitus välillä klo 17-18

Verkkotunneissa on materiaalia, joissa koputellaankin ja ainakin välillä on hyvä, jos voi harjoitella tanssisalissa tai soivalla alustalla. Verkkotunnit etenevät uusin materiaalein 1., 8. ja 15. pvänä tai lähimpänä arkipäivänä. Videoita voi katsella kuukauden ajan julkaisusta niin usein kuin haluaa ja silloin kuin omiin aikatauluihin parhaiten sopii.

Verkkotunnit ja online-tunnit syyskuusta alkaen 70€/kk, sisältäen 3 verkkotuntivideota ja 3x online liveopetus

Mikäli koronatilanne sallii, niin järjestetään lähijakso joko marras- tai joulukuussa. Näistä, samoin kuin online-tuntien kellonajoista sovitaan tarkemmin ryhmän kesken.

Ilmot ja tiedustelut: info@hierbabuena.fi