La Zíngara (Kati Vyyryläinen) ja David Manzano: Clases online Flamenco

Artikkeli: https://elevationpost.com/2020/05/18/flamenco-power-couple-in-seville/?fbclid=IwAR1m5YV_YMFKPRJk3GtJkqh5axiRVO7zaq49faAQ2ukLCqDU0ntY42Beu3E

Eritasoiset online-tunnit jatkuvat syyskuussa: luvassa 5 uutta kurssia sekä vanhoille että uusille oppilaille jotka haluavat inspiroitua flamencosta ja saada uutta potkua ja resursseja! Ja extrana 6 ”Tutustu flamencoon”-alkeiskurssi.
Videomateriaalit helpottavat treenausta ja ne jotka haluavat, saavat henkilökohtaista ohjausta. Itse tunnit toteutetaan Zoom-aplikaatiolla. Tuntien näyttämönä toimii andalucialainen patio, tuntien lopussa mukana laulaja ja kitaristi.
Alkavien kurssien lisäksi voit myös itse koota ryhmän ja pyytää toteuttamaan kurssin toivomastanne palosta.
Tietoa täydennän Facebookin tapahtuma-linkissä. Tervetuloa mukaan!

 https://facebook.com/events/s/flamenco-on-line-cursos-y-mas/2367117723583473/?ti=wa

Kati Vyyryläinen ”La Zíngara”, Sevilla

www.lazíngaraflamencoydanza.com

Kommentteja edellisistä kursseista edistyneiltä oppilailta:
https://www.facebook.com/492923644386721/posts/1181359705543108/

¡ LUNES, MARTES, MIÉRCOLES, JUEVES Y DOMINGOS Flamencos !

5 On-line flamencokurssia. + 6 extra aloittelijoille
1  TANGOS Tangos de Triana, Extremadura y popurri, tangos de Granada y Zambra. Laulun ja tyylien ymmärrystä, vartalonkäyttöä ja jalkatyötä, mehevyyden ja soinnin etsintää, resursseja fiestaan
   2  BULERIAS Bulerias de Jerez, Utrera, Lebrija y de golpe, resursseja ja pataitas para la fiesta. Laulun ja tyylien ymmärrystä, vartalonkäyttöä ja jalkatyötä, yksityiskohtien tärkeys (gusto, soniquete), laulun kuuntelu, tanssin kannattelu (temple), resursseja fiestaan
  3  ALEGRIAS Koko tanssi tai eri osia. Rakenne, lauluun improaminen ja resurssit, escobilla, llamadas, silencio, falsetas, bulerias de Cádiz, ymmärrys siitä mitä tekee, eri tyylien etsintä, materiaaleja omiin treeneihin
  4  SOLEÁ Suositun kurssin uusinta ja jatko osat: Koko tanssi tai eri osia, soleá tradicional, rakenne, laulun ymmärrys, vartalon kannatus ja temple, letras, falsetas, llamadas, escobillas, resurssit, impro, paljon jalkatyömateriaaleja omaan treeniin
  5  SIGUIRIYA Materiaaleja jalkatyöhön, markkeerauksia, osia jalkatyöhön (escobilla), remateja, tekniikkaa, mahdollisuus koota koko baile

ma, ti, ke, to, su eri kurssit
18-19 tai 19-20 Suomen aikaa ( 17-18 tai 18-19 Espanjan aikaa), mahd sopia eri ajoista

omasta kotoa (täällä Sevillan patio)

80 euroa / kk
Lisätiedot

zingarabailaora@gmail.com

00-34-640 235 335 whatsup

www.lazíngaraflamencoydanza.com

 On-line flamencokurssit yhdistävät Zoomin online-toimintoa ja videoita. Pidämme tunnit online, sen jälkeen oppilaat saavat videoita opitusta sekä erikseen lisämateriaalia koputuksista, remateista ja jalkatyöstä. Eli osa omana treeninä, jokaisen omien mahdollisuuksien mukaan. Palaute ja korjaukset henkilökohtaisesti videoiden välityksellä niille jotka haluavat. Joillekin kursseille voi osallistua myös ilman kenkiä. 
Lisätietoja sähköpostin, messengerin tai whatsupin kautta.  

Huom extra:6   Lisänä ”tutustu flamencoon”alkeiskurssi: 

Flamencoa! Opi ja Nauti!

 60 euroa alustuskurssi.

Opi flamencon perusteet ja pidä hauskaa!
Aloitustietopaketti kurssin muodossa: neljä online-oppituntia, jotka on tarjoitettu kaikille, myös ihan aloittelijoille – ei tarvitse tietää mitään etukäteen, tai olla tanssillista pohjaa. Tarjolla on tiivistetty supertietopaketti flamencon perusteista; historiasta, tyylilajeista, rytmeistä, taputuksista, käsien liikkeistä, linjoista, asennoista, jalkatekniikan perusteista, asenteesta ja energiasta. Kerron myös kuinka flamencoa eletään andalusialaisissa kodeissa tai mustalaiskulttuurissa; tarkoituksena on ymmärtää enemmän andalusialaista kulttuuria jossa elämme ja pystyä jatkossa ottamaan osaa tuntemalla fiesta-tyylilajeja!

Kurssi toteutetaan Zoom-videoyhteydellä. Lisätietoja ennen aloitusta.
Aloitustietopaketti-kurssi :Hinta 60 euroa kuukausi.
Jatkokurssi : flamencon perusteissa eteenpäin, tangos, rumbas, fiesta-tyylilajeja.

Parhain terveisin Kati

www.lazíngaraflamencoydanza.com

zingarabailaora@gmail.com

00-34-640 235 335/whatsup