TANSSIHARJOITUKSIA FLAMENCOTANSSIJOILLE ja MARKKEERAUKSIA

30 min Tanssiharjoituksia -tunnilla tehdään liike- ja tanssiharjoituksia, joiden tarkoituksena on vetreyttää kehoa ja oppia kuuntelemaan kehoa paremmin. Tunnit sopivat monentasoisille tanssijoille, sillä painopiste on tutustumisessa omiin mahdollisiin liikeratoihin, liikelaajuuksiin ja liikelaatuihin.

30 min Markkeerauksia -tunneilla tehdään perusmarkkeerauksia ja variaatioita eri tyylilajeihin. Harjoitukset voi tehdä kengittä tai kengillä. Näissäkin harjoitteissa keskitytään ensisijaisesti kehon käyttöön.

SEURAAVAT TUNNIT:

TANSSIHARJOITUKSIA FLAMENCOTANSSIJOILLE:

ma 15.6. klo 15 / ti 16.6. klo 18 / ke 17.6. klo 15 / to 18.6. klo 18

MARKKEERAUKSIA:

ti 16.6. klo 18:40 / ke 17.6. klo 15:40

Juhannuksen jälkeen tunnit jatkuvat ma ja ke klo 18 TANSSIHARJOITUKSIA ja klo 18:40 MARKKEERAUKSIA

ILMOT: info@hierbabuena.fi