1. ¡ LUNES Flamencos !

On-line flamencokurssi. Soleá ja bulerias. 

Maanantaisin 19-20 Suomen aikaa, opetuskieli suomi.

«Mahtava, osaava opettaja, joka huomioi oppilaiden toiveet! Kurssilla oppii paljon tanssista myös varsinaisten askeleiden lisäksi ja käydään läpi erilaisia vaihtoehtoja miten samoja askeleita voi hyödyntää. Ymmärrys tanssin rakenteesta  syvenee. Tuntien jälkeen tulee selkeät videot jo opitusta, mikä tekee helpoksi itsenäisen treenaamisen.» Annu Honkasalo

Kurssi jatkuu, mukaan voi tulla koska menemme aina uusiin materiaaleihin. Ryhmän voi koota myös toiselle päivälle ja aloittaa alusta.Tavoitteena mennä klassisen Soleán ytimeen: mikä on perinteisen Soleán henki ja tapa koota tanssi: missä vaiheessa pidätellään energiaa ja missä vaiheessa irrotellaan. Materiaali on mahdollisimman ”Flamencoa” eli perinteistä mustalaistyyliä; llamadat ja rematet selkeitä mutta voimakkaita. Tavoitteena on siis myös pystyä hallitsemaan tanssiansa eli ymmärtää tekemäänsä. Esimerkiksi pystyä tanssimaan erilaisiin letroihin ja käyttää oppimiansa remateja jne. 
Kurssi yhdistää Zoomin on-line toimintaa ja videoita. Teemme 60 minuuttia on-line materiaalia, sen jälkeen oppilaat saavat videoita opitusta sekä erikseen lisämateriaalia koputuksista, remateista ja jalkatyöstä. Eli osa kurssista toimii omana treeninä, jokainen voi tehdä sen verran mihin olosuhteet antavat aikaa, ja palata myöhemmin videoihin. Toimii myös pelkkänä Zoom-tuntina, eli videomateriaalit ovat erilaiset. Palaute ja korjaukset henkilökohtaisesti videoiden välityksellä niille jotka haluavat. Voi osallistua myös ilman kenkiä. 50 euroa/kk. Ryhmän voi koota myös toiselle päivälle. Lisätietoja sähköpostin, messengerin tai whatsupin kautta.  

https://www.facebook.com/events/595296144666527/?event_time_id=595296147999860

paikka oma koti, (Sevillan patio)

voi olla myös ilman kenkiä.
50 euroa / kk

Kati Vyyryläinen

La Zíngara

Sevilla

zingarabailaora@gmail.com

00-34-640 235 335 whatsup

www.lazíngaraflamencoydanza.com

«Katin kurssi pelasti korona-apatiasta! Videotunnit ovat kivoja ja toimivat. Sai itseni lähtemään myös treenaamaan salille. Vaikka välillä tuntui ettei osaa enää mitään, eikä jaksa sen vertaa, niin kummasti sitä huomaa tanssivansa keittiössä  buleríasta jo kolmatta varttia ja iltavenyttelyt täydentyy soleálla. Ja tosiaan, kiitos tosi hyvästä rakenteen avaamisesta ja esimerkeistä! Etenemistahti oli sopiva. Matskua on paljon, ehkä joskus saan hyödynnettyäkin. Konsepti toimii. Ja mielestäni ollaan kyllä saatu paljon ekstraa!» Tuuli Kurkipää

********************************’

2. Flamencoa! Opi ja Nauti!
Torstaisin klo 19-20 Suomen aikaa ( 18-19 Espanjan aikaa)  50 euroa alustuskurssi.
Karanteeniin iloa flamencosta!
Opi flamencon perusteet ja pidä hauskaa! Opetuskielenä suomi.
Aloitus-tietopaketti: oppitunnit ovat tarjoitettu kaikille, myös ihan aloittelijoille: ei tarvitse tietää mitään etukäteen, tai olla tanssillista pohjaa. Oppilas saa tiivistetyn super-tietopaketin flamencon perusteista: historiasta, tyylilajeista, rytmeistä, taputuksista, käsien liikkeistä, linjoista, asennoista, perusjalkatekniikasta, asenteesta ja energiasta. Kerron myös kuinka flamencoa eletään andalucialaisissa kodeissa ja mustalaiskulttuurissa; tarkoituksena on ymmärtää enemmän andalucialaista kulttuuria, ja pystyä jatkossa ottamaan osaa tuntemalla fiesta-tyylilajeja! Opittuja materiaaleja kokeillaan aina laulun ja kitaran säestyksellä! ja eri letroihin, tarkoituksena tietää ja ymmärtää mitä tekee.;-)
Kurssi toteutetaan Zoom- kuvaustoiminnalla. Lähetän videot materiaaleista tuntien jälkeen.

5 star review in Tripadvisor for NotjustaTourist:
«Great online experience. It was like dancing in a Sevillan patio from the comfort of your home (I am based out of the UK). Kati and David were amazing. Kati patiently taught us a little bit of the history of flamenco as well as the basic steps. David played the guitar for us, while dancing and one more last song for closing, just to enjoy live music from our couch. Highly recommended.» Monica

***********************’


3. POR BULERÍAS alkeisjatko
tiistaisin 19-20 Suomen aikaa, opetuskielenä suomi.
Oppia, ymmärtää ja nauttia buleriasta. Perusaskeleita, markkeerauksia, jippoja, llamadoita, remateja, opittuja materiaaleja kokeillaan aina laulun ja kitaran säestyksellä ja eri letroihin, tarkoituksena tietää ja ymmärtää mitä tekee.;-)

zingarabailaora@gmail.com

00-34-640 235 335 whatsup

www.lazíngaraflamencoydanza.com

Tietoa Katista ja hänen säestäjästään Davidista:

High Life: A Flamenco Power Couple In Seville