TI 10.3. KLO 19 – 22 Ravintola Tenho Restobar, Helsinginkatu 15. Vapaa pääsy

Kollektiivin jo vuosia kestänyt pohjoismainen yhteistyö saa jatkoa, kun BRINDAMOS FINLANDIA -klubille saapuu vieraaksi tukholmalainen Souzana Volioti. Pohjoismaiden tämän hetken parhaisiin tanssijoihin lukeutuva Souzana on opiskellut mm. Fundación Cristina Heerenissä Sevillassa. Hänet tunnetaan vuorovaikutteisesta ja musikaalisesta tanssityylistään ja hänellä onkin flamencotanssin opintojen lisäksi klassisen kitaristin tutkinto. Illan lopuksi nähdään tuttuun tapaan fin de fiesta. Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja flamencosta!

SOUZANA VOLIOTI (SWE) – tanssi
TAIJA ROBALTA (FIN) – laulu
OTSO KRUNASTA (FIN) – Kitara

SOUZANA VOLIOTI
Kreikassa syntynyt tukholmalainen Souzana Volioti on opiskellut mm. Fundación Cristina Heerenissä Sevillassa. Hänet tunnetaan musikaalisesta tanssityylistään ja hänellä on flamencotanssin opintojen lisäksi klassisen kitaristin tutkinto. Monipuolinen tanssija aloitti uransa rytmisen kilpavoimistelun, kreikkalaisen kansantanssin ja nykytanssin parissa. Ensimmäisellä Suomen-vierailullaan vuosi sitten yleisön hullaannuttanut Souzana on esiintynyt paljon myös Espanjassa.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

www.brindamosflamenco.com
www.instagram.com/brindamosflamenco

Tenho Restobar | Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Keittiö 16-22 | Baari 16-00 | Vapaa pääsy
www.tenhorestobar.fi
www.instagram.com/tenhorestobar

BRINDAMOS FINLANDIA -klubit jatkuvat kevätkaudella 2020 joka kuukausi tiistaisin Tenhossa. Ilmianna itsesi tai kaverisi esiintymään BRINDAMOS FINLANDIA -klubille sähköpostitse: brindamos@brindamosflamenco.com

Seuraava klubi TI 14.4.