HUOM: hakijoiden toiveesta päivitetyt hakusisällöt! 

KATJA LUNDÈN COMPANYN MENTOROINTIPROJEKTI 2020-2021 KÄYNNISTYY 
Haluaisitko luoda itsellesi Katjan avustuksella soolo- tai duokoreografian mutta tarvitset siihen apua ja tukea?

– Projekti sisältää 5 kpl 2 tunnin harjoituskertaa ja lisäksi alkutapaamisen jossa kartoitetaan tilanne, tarpeet yms. Tapaamiset ajoittuvat aikavälille syksy 2020 – kevät 2021 ja ovat sovittavissa haluamasi aikataulun mukaan. Sisältää myös kotitehtäviä ja itsenäistä työskentelyä. Koreografian tyyli voi olla perinteistä tai nykyflamencoa – juuri sitä mitä itse haluat – työtä tehdään taiteellista vapautta käyttäen, silti oleellisesta kiinni pitäen. Huom. Harjoitukset ja tapaamiset ovat kahdenkeskisiä ja tehokkaita, koreografiasi valmistuu varmasti näiden tapaamisten päättyessä. Valmiit soolot esitetään Flamencon illassa Kanneltalossa toukokuussa 2021
Hinta: 500 €/henkilö (sisältää esiintymismahdollisuuden harjoituksineen) Tanssija vastaa itse harjoitussalikuluista.   
Mukaan on tällä hetkellä mahdollista hakea 2 statuksella: koreografi-statuksella, jolloin Katja tukee ja auttaa sinua koreografian valmistamisessa. Myös tanssijastatuksella voit hakea, niin että olet itse valmis osallistumaan koreografian tekoon niin paljon kuin itse koet pystyväsi. 

Paikkoja Mentorointiprojektiin on rajoitetusti –  jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja hae mukaan projektiin os. katjalundencompany@gmail.com. Paikat täytetään heti kun sopivat hakijat löytyvät. 

katjalundencompany@gmail.comwww.katjalunden.comhttps://www.facebook.com/katjalundencompany
https://www.instagram.com/katjalundencompany/
@katjalundencompany#katjalundencompany#universo#flamencosauna