Pe 21.2.2020 klo 19
Savoy -teatteri

Facebook
Lipunmyynti

Juhlakonsertti on kooste pitkän uran haarukkapaloista ja uusista herkuista. Mukana ovat 1970-luvun ohjelmistoon kotiutuneet venäläisperäiset laulut Huopikkaat ja Sininen huivi sekä niiden rinnalla soineet slaavilaiset mustalaislaulut. Itsestään selvyytenä juhlakonserttiin kuuluu näyttävä kattaus flamencoa ja Federico García Lorcan lauluja. Espanjankielisen Etelä-Amerikan rikkaasta musiikkiaarteistosta mukana ovat paitsi perulaiset kreolivalssit myös argentiinalaisen Atahualpa Yupanquin laulu Kitara ja kuu. Ja kun argentiinalaisesta musiikista puhutaan, milonga ja tango ovat must. Taljankan ohjelmistoon ranskalainen chanson tuli 1980-luvulla, fado 2010-luvulla. Suomalaisen laulumusiikin tuore helmi on Kerkko Koskisen Taljankalle säveltämä Elämänlangat.

Juhlakonsertissa lavalla ovat:
Anja Tyrväinen – laulu; Timo Tyrväinen – laulu ja kitara; Ari Salin – kitara; Taija Tyrväinen – piano, laulu, perkussiot; Petri Ikkelä – haitari, bandoneon ja Eerik Siikasaari – kontrabasso. Sevillasta sapuvat flamencovieraiksi La Zingara (tanssi) ja David Manzano (kitara).

Luvassa on vauhdikkaita vaiheita ja herkkiä hetkiä, kun suomalainen maailmanmusiikin pioneeri valtaa estradin 45 vuoden kokemuksella.