Ostetut liput käyvät toukokuun klubille 16.5. sellaisenaan.

BRINDAMOS FLAMENCO – lasten ja nuorten näytös 

LA14.3.2020 klo 18, Korjaamo

Elena Ollero, Elena Morales, Otso Krunasta

BRINDAMOS FLAMENCO -klubilla nähdään jälleen maaliskuussa ajankohtaista ja mielenkiintoista flamencoa Espanjasta. Esikoisteoksena jälkeen urallaan kovassa nosteessa oleva tanssija Elena Ollero saapuu Helsinkiin yhdessä laulaja Elena Moralesin kanssa. Illan säestää BRINDAMOS FLAMENCON luottokitaristi Otso Krunasta. Ennen varsinaista klubia (klo 20) järjestettävät suositut lasten ja nuorten näytökset ovat nyt avoimessa myynnissä.    

www.brindamosflamenco.com

LA 14.3.2020 KLO 18:00

Korjaamo, Kulmasali, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

Ovet 17:30

Paikkoja rajoitettu määrä.

Ennakkoliput: Tiketti

Aikuiset 11€ / Lapset 9€

Ryhmät: brindamos@brindamosflamenco.com

Näytöksessä on matalampi äänentaso ja niihin voi osallistua kaiken ikäiset lapset, nuorimmat aikuisen seurassa. Esityksen kesto on n. 35 min. Liput ovat numeroimattomia ja lasten liikkuminen tai äänet eivät häiritse esityksen kulkua. Lastenlipun ikäraja on 18 vuotta. Ryhmäalennuksia voi kysyä sähköpostitse brindamos@brindamosflamenco.com.

ELENA OLLERO
Persoonallisesta naisellisesta tyylistään tunnettu nuori sevillalainen on nykyisin tuttu näky kaikissa Madridin legendaarisissa tablaoissa, kuten Las Carboneras, Café de Chinitas, Villarosa, Ziryab jne. Kilpailumenestyksen (Concurso de baile del Tablao Villarrosa de Madrid) jälkeen hän on kiertänyt mm. Kolumbiassa, Japanissa ja Kreikassa. Vuosi sitten sai ensi-iltansa hänen esikoisteoksensa “Alma”, joka saavutti suuren suosion ja tämä viimeistään nosti hänen nimensä Espanjan flamencokentän huulille.

ELENA MORALES
Córdobassa syntynyt Elena aloitti flamencon opiskelun tanssijana. Laulajaksi siirryttyään hän opiskeli stipendiaattina Fundación Cristina Heerenissä ja on sittemmin valmistunut Sevillan ja Madridin konservatorioista. Elena on laulanut lukuisissa tablaoissa Sevillassa, Barcelonassa ja Madridissa. Viimevuosina hän on esiintynyt flamencon supertähtien rinnalla heidän kotimaisilla ja kansainvälisillä kiertueillaan.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.