Ostetut liput käyväät toukokuun klubille 16.5. sellaisenaan.

LA 14.3.2020 – ELENA OLLERO, ELENA MORALES, OTSO KRUNASTA – OSTA LIPUT

BRINDAMOS FLAMENCO -klubilla nähdään jälleen maaliskuussa ajankohtaista ja mielenkiintoista flamencoa Espanjasta. Esikoisteoksena jälkeen urallaan kovassa nosteessa oleva tanssija Elena Ollero saapuu Helsinkiin yhdessä supertähtien rinnalla esiintyvän laulaja Elena Moralesin kanssa. Illan säestää BRINDAMOS FLAMENCON luottokitaristi Otso Krunasta. Edellinen klubi myytiin loppuun jo ennakkoon, lippu kannattaa siis hankkia ajoissa!

ELENA OLLERO
Persoonallisesta naisellisesta tyylistään tunnettu nuori sevillalainen on nykyisin tuttu näky kaikissa Madridin legendaarisissa tablaoissa, kuten Las Carboneras, Café de Chinitas, Villarosa, Ziryab jne. Kilpailumenestyksen (Concurso de baile del Tablao Villarrosa de Madrid) jälkeen hän on kiertänyt mm. Kolumbiassa, Japanissa ja Kreikassa. Vuosi sitten sai ensi-iltansa hänen esikoisteoksensa “Alma”, joka saavutti suuren suosion ja tämä viimeistään nosti hänen nimensä Espanjan flamencokentän huulille.

ELENA MORALES
Córdobassa syntynyt Elena aloitti flamencon opiskelun tanssijana. Laulajaksi siirryttyään hän opiskeli stipendiaattina Fundación Cristina Heerenissä ja on sittemmin valmistunut Sevillan ja Madridin konservatorioista. Elena on laulanut lukuisissa tablaoissa Sevillassa, Barcelonassa ja Madridissa. Viimevuosina hän on esiintynyt flamencon supertähtien rinnalla heidän kotimaisilla ja kansainvälisillä kiertueilla.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

LA 14.3.2020 KLO 20:00
Korjaamo, Kulmasali, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
K-18 (alaikäiset huoltajan seurassa)
Ovet 19:30
Paikkoja rajoitettu määrä.

Ennakkoliput: Tiketti
Istumapaikka 27,50€ / Pöytäpaikka 37,50€ / Tukilippu 50€

Ovelta:
Istumapaikka 29€ / Pöytäpaikka 39€ / Tukilippu 50€

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruokaa Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17-21.30. ja baari 02 asti.