Paikka: Ravintola Tenho, Helsinginkatu 15

Showtime: klo 20-22

BRINDAMOS FINLANDIA -klubin helmikuun vieraaksi saapuu yksi suomalaisen flamencon suurista, tanssija Emilia Aho. Viimevuosina isojen estradien teoksissa esiintynyt Aho nähdään harvinaislaatuisesti intiimillä klubillla. Ahon rinnalla nähdään pitkän tauon jälkeen klubin luottomuusikot, laulaja Taija Robalta sekä kitaristi Otso Krunasta. Lämminhenkinen ilta päätetään tuttuun tapaan kaikille avoimella fin de fiestalla. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja tunnelmasta!

EMILIA AHO – tanssi
TAIJA ROBALTA – laulu
OTSO KRUNASTA – kitara

EMILIA AHO
Emilia Aho on pohjoismaisen flamencon kärkinimiä. Hän on tehnyt yhteistyötä merkittävien koreografien ja muusikoiden kanssa niin kotimaassa kuin Espanjassakin ja esiintynyt eri kokoonpanoissa sekä Suomessa että ulkomailla. Aho on opettanut useissa tanssikouluissa eri puolilla Suomea. Hän on vaikuttanut aktiivisesti suomalaisen flamencon kentällä myös toimimalla Helsingin Flamencoyhdistyksen puheenjohtajana ja Helsingin flamencofestivaalin taiteellisena johtajana.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Lisätietoja klubeista ja flamenco-opetuksesta:
www.brindamosflamenco.com

BRINDAMOS FINLANDIA -klubi tarjoaa esiintymismahdollisuuksia kotimaisille flamencon ammattilaisille ja harrastajille. Kevätkauden seuraava klubi pidetään TI 10.3.2020. IImianna rohkeasti itsesi tai kaverisi esiintymään klubeille: brindamos@brindamosflamenco.com

Tenho Restobar | Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Keittiö 16-22 | Baari 16-00 | Vapaa pääsy
www.tenhorestobar.fi
www.instagram.com/tenhorestobar