Esitykset siirtyvät keväälle 2021, lisää infoa tulossa pian.

Yleisön ja lehdistön ylistämä Katja Lundén Companyn Famencosauna Kanneltalossa huhtikuussa.

Kanneltalo 25.4., 28.4. ja 29.4.2020, early bird-liput myynnissä nyt. Liput Lippupiste: 
https://www.lippu.fi/artist/katja-lunden-company/

Mitä tapahtuu suomalaisessa saunassa vuonna 2020 kun lauteilla 5 hikistä flamencotanssijaa vihtovat koputuksia Kimmo Pohjosen musiikin tahtiin? Löylyä kiukaalle heittää koreografi-tanssija Katja Lundénin lisäksi ohjaaja Kari Heiskanen. 

”Yleisö hurrasi esitykselle seisaallaan, eikä suotta. Sauna on täystyrmäys. Ylipäänsä en pysty ymmärtämään, miten ihmispolot voivat luoda luoda maailmankaikkeuteen näin vaikuttavaa menoa, jota taivaan tähdetkin kadehtivat.” Matti Kuusela, Aamulehti

”Lundén on aiemminkin paukuttanut flamencon rajoja. […] meikäläisittäin tässä on otettu molemmista kulttuureista rusinat pullasta. […] Kuten tässä Lundénin ihanan höperössä mutta puhdistavassa teoksessa.” Jussi Tossavainen, HS

”Lundén ja viisi muuta ilmaisuvoimaista tanssijaa maalaavat näyttämölle hurmaavan näkymän naisten saunahetkestä…” Anni Valtonen, Teatteri & Tanssi

Lisätietoa teoksesta: http://www.katjalunden.com/sauna/flamencosauna.html